• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2021

15:20

SITI STAVIO OBE RUKE NA PEHAR! Čekaju ISHOD Junajteda i Liverpula i SLAVLJE može da POČNE! /VIDEO/

Fudbal

SITI STAVIO OBE RUKE NA PEHAR! Čekaju ISHOD Junajteda i Liverpula i SLAVLJE može da POČNE! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Mančester Sitija pobedili su Kristal Palas rezultatom 2:0 na Selhurst Parku u okviru 34. kola Premijer lige

Gvardiola je izveo kombinovani sastav s obzirom da ga već u utorak očekuje bitan meč polufinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

Na klupi su bili Kevin De Brujne, Voker, Ilkaj Gundogan i Ruben Diaš od standardnih igrača.

Na prvi gol čekalo se do 57. minuta. Lopta je uz dosta sreće došla do Aguera koji je preciznim udarcem sa 18 metara savladao golmana Guaitu.

Siti je duplirao prednost za samo dva minuta. Sterling je fantastično pronašao Fernana Toresa koji je pronašao poziciju za šut i snažnim udarcem iskosa sa leve strane postavio konačan rezultat.

Mančester Siti je praktično rešio pitanje osvajača Premijer lige, s obzirom da ima još četiri kola do kraja i ukoliko Liverpul osvoji bodove protiv Mančester Junajteda u nedelju, Građani će zvanično biti šampioni.

Luka Milivojević je za Kristal Palas odigrao ceo meč, a u 49. minutu je dobio žuti karton.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

PREMIJER LIGA

34. KOLO:

Petak:

Sautempton - Lester 1:1 (0:0)

Vord Praus p 61 - Evans 68

Subota:

Kristal Palas - Mančester Siti 0:2 (0:0)

Aguero 57, Tores 59

16:00 Brajton - Lids

18:30 Čelsi - Fulam

21:00 Everton - Aston Vila

Nedelja:

15:00 Njukasl - Arsenal

17:30 Mančester Junajted - Liverpul

20:15 Totenhem - Šefild Junajted

Ponedeljak:

19:00 Vest Bromvič Albion - Vulverhempton

21:15 Barnli - Vest Hem


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija