• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2021

21:47

OVO JE SAMO POČETAK! Legenda JUNAJTEDA najavljuje nastavak HAOSA u Mančesteru!

Fudbal

OVO JE SAMO POČETAK! Legenda JUNAJTEDA najavljuje nastavak HAOSA u Mančesteru!

Podeli vest

Utakmica između Mančester junajteda i Liverpula je odložena zbog bezbednosnih razloga

Strasti se na Old Trafordu ne stišavaju nakon što su navijači probili policijski blok i uleteli na stadion voljenog kluba. Veliki derbi između Mančestera i Liverpula je odložen zbog bezbednosnih razloga. 

Foto: Tanjug/AP

Navijači su se okupili kako bi naterali braću Glajzer da prodaju klub, a tokom dana stiže im podrška od strane bivših igrača kluba. 

- Razočaran sam što nema utakmice. Svi smo - rekao je Kin i nastavio. 

- Junajtedovim navijačima je dosta. Rade ovo jer vole klub. Nisu to samo u pitanju poslednjih nekoliko nedelja i Superliga, već godinama se to nezadovoljstvo taloži. Rukovodstvo kluba nije bilo dovoljno dobro. Misle da je sve u zaradi novca. Verujem da navijači Junajteda ovo rade jer vole klub. Ponekad mora ovako, da bi ljudi širom sveta videli. Nadam se da vlasnici vide da su navijači smrtno ozbiljni - istakao je legendarni Irac. 

Foto: Tanjug/AP

Za kraj, imao je Kin i poruku svima. 

- Ovo je samo početak od navijača Junajteda. Garantujem vam!  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija