• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2021

23:41

OVAJ ČOVEK JE HIT! Uleteo na OLD TRAFORD samo da postigne "MAKAZICE"! Navijač MANČESTERA oduševio svet! /VIDEO/

Fudbal

OVAJ ČOVEK JE HIT! Uleteo na OLD TRAFORD samo da postigne "MAKAZICE"! Navijač MANČESTERA oduševio svet! /VIDEO/

Podeli vest

Navijači koji su upali na Old Traford iskoristili su priliku da ostvare dečačke snove i postignu gol na kultnom engleskom stadionu

Iako je atmosfera na Old Trafordu delovala zabrinjavajuće za većinu "zapadnog" sveta, mnogi navijači su šansu da istrče na travnatru površinu omiljenog stadiona iskoristili da postignu gol. 

Jedan od navijača je nabacio sebi loptu i "makazicama" matirao prazan gol, dok je njegov kolega koji ga je snimao pao u trans. Snimak je odmah okačen na društvene mreže, širi se brzinom munje, a fudbalski navijači iz Engleske i ostatka sveta su oduševljeni.

Iako je Mančester dobar ove sezone, neki od igrača nisu izbegli kritike, a jedan od njih je Doni Van Den Bek koji je, kako kaže jedan od navijača, učinio manje nego momak koji je postigao gol. 

Situacija se polako smiruje, ali navijači su rešeni da oteraju Glejzere iz voljegno kluba. Utakmica sa Liverpulom je otkazana, ali za sada nije poznato u kom terminu će se igrati. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija