• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2021

09:28

KOLAROV "POSVAĐAO" DEKIJA I MIHU! Siniša otima Zvezdi pojačanje za Ligu šampiona!

Fudbal

KOLAROV "POSVAĐAO" DEKIJA I MIHU! Siniša otima Zvezdi pojačanje za Ligu šampiona!

Podeli vest

Aleksandar Kolarov navodno je blizu dolaska u Crvenu zvezdu, ali izgleda da su zbog srpskog defanzivca u "ratu" kumovi i veliki prijatelji Dejan Stanković i SIniša Mihajlović

Aleksandar Kolarov je zvanično postao šampion Italije sa Interom, ali najverovatnije neće ostati u redovoma "neroauzura" i naredne sezone. 

Bivšem kapitenu Srbije ističe ugovor, postoji opcija produžetka saradnje, što je malo verovatno. Klubovi se već utrkuju za potpis Kolarova, a pored Zvezde, traže ga na Apeninima. Kako prenosi "Kalčomerkato", najviše su zagrizli Bolonja i Verona, a spekilisalo se i o interesovanju Galatasaraja.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Kolarov posvađao kumove

Prethodno je Siniša Mihajlović u Zvezdu poslao Dijega Falćinelija koji je zablistao ove sezone. Sad on i Stanković imaju istu metu. 

Kolarov je nedavno istakao da su vrlo male šanse da se vrati u srpski fudbal, a videćemo da li će se ipak zbog Zvezde predomisliti. Kolarov je ove sezone odigrao 11 mečeva za Inter i zabeležio 1 asistenciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tadija64ZEMUN

pre 2 godine

samo da ne dolazi u ZVEZDU,koji ce nam matori,isluzeni i preskupi"igrac",bolje forsirati neke mladje,valjda ih imamo,ako nemamo,kupiti po Srbiji za male pare,napraviti i zaraditi na njima

nenad62

pre 2 godine

Od njega ne postoji veca rupa u odbrani, bas ce se ofajditi tim koji ga pokupi.

NEBOJŠA

pre 2 godine

Миха спаси звезду и узми га себи.се.ем вам се у струку кад већ 10 година нисте у стању направити два бека,ЈЕР БЕКОВИ СЕ ПРАВЕ А НЕ РАЂАЈУ.МОГЛИ СТ ОД МАЛОГ СИМИЋА НАПРАВИТИ ВРХУНСКОГ БЕКА,ЗА 3 ГОДИНЕ КОЛКО ЈЕ БИО КОД НАС,А ВИ ГА ПОКЛОНИТЕ ВОЈВОДИНИ.ИСТО ЈЕ И СА ОНИК ЈИРКОМ,КОГ СТЕ МАСНО ПЛАТИЛИ А САД НЕЗНАТЕ ШТА ЋЕ ТЕ СА ЊИМ

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija