• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2021

16:03

KAPITEN SRBIJE JE PERFEKCIONISTA DO KOSKE! Super je DUPLA KRUNA,  ali...

Fudbal

KAPITEN SRBIJE JE PERFEKCIONISTA DO KOSKE! Super je DUPLA KRUNA, ali...

Podeli vest

Ajaks je ponovo šampion Holandije, Amesterdam slavi, a pre titule osvojio je trofejni klub i kup! Dušan Tadić je predvodio saigrače do duple krune sa trakom na ruci, ali ipak nije u potpunosti zadovoljan učinjenim

Srpski as Dušan Tadić je perfekcionista i istakao je da i pored duple krune ostaje žal za neostvarenim u sezoni!

Njegovi saigrači se pijani teturaju po terenu, slave veliki uspeh, a Tadića i dalje boli ispadanje od Rome u četvrtfinalu Lige Evrope, pogotovo što su Kopljanici zaslužili da dobiju taj dvomeč.

- Ovo je sjajan trenutak za nas. Šteta je samo što nije pun stadion, ali srećni smo što ima dosta ljudi napolju. Osećaj je predivan, jer ćemo se radovati zajedno. Lepo je kada se osvoji dupla kruna. Samo, mislim da smo morali da prođemo dalje u Ligi Evrope. Sezona je dobra, kada se sve sabere, samo što Ajaks uvek traži više - ocenio je Tadić.

Foto: reuters

 

Zadovoljan je kapiten srpske reprezentacije što je Erik ten Hag, trener Ajaksa, produžio ugovor s klubom.

- Imamo odličnu hemiju u ekipi. Dobra je grupa igrača, sa pravim mentalitetom. Osećamo da možemo da napravimo više u Evropi. Ten Hag je veoma dobar trener, neverovatan profesionalac. Jedan od najboljih na svetu - zaključio je Dušan Tadić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija