• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2021

11:57

ILIEV BESAN NA ASANA! Bezobrazno i podmuklo! Ostavio je momke na cedilu!

Partizan

ILIEV BESAN NA ASANA! Bezobrazno i podmuklo! Ostavio je momke na cedilu!

Podeli vest

Takuma Asano raskinuo je ugovor sa Partizanom zbog neisplaćenih zarada

Japanac je otišao u Japan i ostavio igrače na cedilu pred finiš sezone.

Nakon što su se oglasili Lazar Marković i Vladimir Stojković, oglasio se i sportski direktor Ivica Iliev.

- To je bezobrazno i podmuklo ponašanje jednog profesionalca - počeo je Iliev za Informer.

- Te priče da njemu Partizan duguje milione i da niko nije hteo da ga sasluša nemaju veze s istinom. Svuda ponekad ima malih kašnjenja u isplati, pogotovo sada kada je ceo svet u problemu zbog epidemije korone. I mnogi evropski velikani su smanjili budžete. Kao igrač sam prošao kroz nekoliko zemalja i često se dešavalo da bude sličnih problema, čak i u vreme kada je finansijska situacija bila znatno bolja od aktuelne, ali to ne može da bude opravdanje za ovo -  dodao je on.

Foto: starsport

 

Iliev je istakao da nije mogao da nasluti šta će se dogoditi, s obzirom da je Asano organizovao da večeru za saigrače i snimio emisiju u zoo vrtu.

- Imao je maksimalne uslove u Partizanu. Stalno je pričao da uživa u Beogradu, a očigledno je pokazivao lažno poštovanje prema Srbiji, našem klubu i navijačima. Ostavio je saigrače na cedilu, momke koji su mu pomogli da odigra najbolju sezonu u karijeri -  kazao je Iliev i osvrnuo se na učinak Asana pre i tokom boravka u Humskoj.

- Doveli smo ga kada je bio u padu, gde nije igrao. Pružili smo mu šansu. Ovde je podigao formu i ponovo postao reprezentativac, a ovako podlo nam vraća.

Partizan je objavio da će pokrenuti postupak protiv Asana, pa se nadaju da mogu da zarade novac kao u slučaju Gogua.

- On je sebi napravio ogroman problem. Ne znam s kim je razgovarao i kako je uopšte došao na tu ideju. Ne postoji apsolutno nijedan pravni aspekt koji je na njegovoj strani u ovom slučaju. Čak je i njegov bivši agent to potvrdio. Partizan će na kraju dobiti novac, kao što bi zaradio i da ga je prodao. Međutim, ne znam da li je Asano svestan kakva će mrlja ostati pored njegovog imena. Koji će to ozbiljan klub da ga dovede i da rizikuje s njim posle ovakvog poteza? -  upitao je Iliev.

Foto: Starsportphoto

 

Asano je po dolasku u redove Partizana postigao 30 golova i 15 asistencija, ali će Stanojević morati bez njega na finalni meč Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

- Siguran sam da će momci pokazati koliko su jaki, da su pravi tim i kada je teško. Ovo će ih još više ujediniti, znam da će iz inata odigrati dobro protiv Zvezde i dokazati Japancu koliko je pogrešio što ih je napustio. Njemu će na kraju biti žao što nije ostao uz ekipu i podigao trofej Kupa, zaključio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 2 godine

Neznam zašto se čude,plate se moraju isplaćivati 1 u mesecu ,ako nemaju novaca neka ugase klub ili podignu novac u banci i isplate ljude,šta oni misle,svi rade za novac i žive od toga,neka ih banka čeka za ratu,što bi igrači finansirali klub,njihovo je da igraju i da prime platu na vreme .Ja bih tako isto uradio.

goran

pre 2 godine

tamo odakle je došao i kad nije igrao imao je bar deset puta veću platu.Vama je postala praksa da fudbalere kijima dugujete plate, napadate i blatite samo da bi vam oprostili dugovanje. Treba da vas je sramota da momka napadate a bio vam je najbolji igrač. Japanac je to. Od vas je pošteniji ako ništa drugo onda po rođenju.

AS

pre 2 godine

AKO STE MU DUŽNI PARA NIŠTA NE MOŽE DA VAS OPERE. ŠTO SE TIČE PEHARA, ČOVEK ZNA DA OD NJEGA NEMA NIŠTA PA NIJE HTEO DA SE BRUKA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija