• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2021

12:54

KAKVA BOMBA U SRPSKOM FUDBALU! LALATOVIĆ preuzima BEOGRADSKI KLUB na kraju sezone!

Fudbal

KAKVA BOMBA U SRPSKOM FUDBALU! LALATOVIĆ preuzima BEOGRADSKI KLUB na kraju sezone!

Podeli vest

Dosadašnji trener Vojvodine Nenad Lalatović postigao je dogovor i postaće novi šef struke Rada

Kao bomba je odjeknula vest da će jedan od najboljih mladih trenera u našoj zemlji, Nenad Lalatović, sesti na klupu "građevinara".

Kako prenosi "Meridijan" iskusni stručnjak doneo je konačnu odluku!

Foto: Starsportphoto

Slavlje Kaluđerovića i Radivojevića

Nešto ranije pojavila se i informacija da bi u slučaju odlaska Lalatovića, Vojvodinu preuzeo Radoslav Batak. Trenutno Rad vodi Milan Milanović.

Foto: Starsportphoto

 

Lalatović je do sada vodio Srem, Proleter, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac, Čukarički, Radnički i Vojvodinu u dva navrata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 2 godine

Znaci ostaju sigurno u ligi. Od ovoga nema većeg dokaza da je namešteno sve. Poništiti ligu celu po hitno !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija