• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2021

16:54

MURINJO JE NAJGORI OD NAJGORIH! Igra ANTI-FUDBAL!

Fudbal

MURINJO JE NAJGORI OD NAJGORIH! Igra ANTI-FUDBAL!

Podeli vest

Paolo di Kanio prokomentarisao je dolazak Murinja na mesto stručnog štaba Rome

Di Kanio je poznat kao veliki navijač Lacija, ali i po tome da nije baš ljubitelj ,,Posebnog''.

- Murinjo je najgori od najgorih. Propao je na sve zamislive načine i igra anti-nogomet. Razumem da je Romi u ovom trenutku trebalo veliko ime, ali to je kao da potpišete igrača koji je gotov. Murinjo je samo hteo posao s novcem. Triput je dobio otkaz u poslednje četiri godine, oteran je svuda gde je radio zbog svog karaktera. Pre je bio dobar i imao je karakter. Sad mu je Totenhem dao nogu zbog rezultata i nesposobnosti da podigne ekipu na drugi nivo nakon dve godine uz sav novac koji su potrošili -  rekao je Di Kanio.

Foto: APphoto

 

Istakao je da je Murinjo loše rešenja za rekonstrukciju tima.

-S obzirom na Romino okruženje, on je dobar. Možda očekujete ko zna šta, ali kažem vam da je on najgori od najgorih. On čak i ne igra fudbal, on igra anti-nogomet. Mogli biste uživati na nekoliko konferencija, jer kontroverze čine dobro pozorište, ali kažem vam - za rekonstrukciju ekipe on je najgori kojeg ste mogli da dobijete. To mogu da kažem jer mi je bio najdraži pre sedam godina, čak i više od Pepa Gvardiole - dodao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija