• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2021

13:22

REAL DESETKOVAN JURI LIDERSKU POZICIJU! Muke Zidana, ali pobeda SVIMA U MISLIMA!

Fudbal

REAL DESETKOVAN JURI LIDERSKU POZICIJU! Muke Zidana, ali pobeda SVIMA U MISLIMA!

Podeli vest

Remi bez golova između Barselone i Atletiko Madrida Realu je najviše odgovarao Realu

Madriđani se žestoko bore za titulu, a veliku nadu imaju posle remija Barse i Atletika! U goste im dolazi ekipa koja igra sjajno u ovom prvenstvu, ali mu je tradicionalno lak rival – Sevilja našeg Nemanje Gudelja! Meč je na programu od 21:00 čas.

 pak, Sevilja je izgubila svako gostovanje Realu od 2008. godine! Andalužani su sve do pre nekoliko dana imali ozbiljne adute u rukavu da se umešaju u borbu za titulu!  Onda im se dogodio neočekivani poraz od Bilbaa i postalo je definitivno jasno da tim Đulena Lopetegija ispadaju iz konkurencije.

Foto: reuters

 

Taj rezultat nekako najviše ide naruku baš Seviljinom narednom rivalu – Real Madridu. Kraljevski klub nema pravo na grešku. Pobeda i povoljan rezultat u derbiju između Barselone i Atletika mogao bi značajno da mu podigne „akcije“, a činjenica da Andalužani više i nemaju neki preveliki takmičarski motiv – jer Ligu šampiona su obezbedili – svakako će mu olakšati posao.

Ovo će da bude čak 22. uzastopna utakmica na kojoj Zinedin Zidan ne može da raspolaže sa svojom kompletnom odbranom! Poslednji put sus e zajedno na terenu našli Karvahal, Varan, Ramos i Mendi 15. decembra protiv Atletik Bilba! Od tada je uvek neko bio povređen, a sada su sva četvorica!

Foto: Tanjug/AP

 

Fudbaler Sevilje Papu Gomez još uvek se nije predao i veruje u titulu. Pogotovo posle remija u Barseloni. 

- Tim je dobro. Ostao je malo gorak ukus od poraza protiv Bilbaa, ali mislim da još nismo ispali iz trke. U fudbalu su se i veći preokreti dešavali. Ako pobedimo Real prići ćemo tronu veoma blizu. Ključno je da osvojimo sva tri boda, a posle ćemo da razmišljamo o kalkulacijama- poručio je Gomez.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija