• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2021

18:56

ITALIJANI KVARE POSAO CRVENO-BELIMA! MILION evra za HIT Superlige!

Fudbal

ITALIJANI KVARE POSAO CRVENO-BELIMA! MILION evra za HIT Superlige!

Podeli vest

Napadač Radnika iz Surdulice Milan Makarić jedan je od najtraženijih igrača iz Superlige

Sjajni golgeter Surduličana postigao je 27 golova na 39 mečeva ove sezone, a njegove partije primetili su skauti širom Evrope. Tokom nedelje govorilo se o interesovanju Olimpijakosa, ali su Grci dobili ozbiljnu konkurenciju. 

Foto: Starsportphoto

Makarić je po vestima koje stižu iz Italije zapao za oko novom članu Serije A. Salernitana je spremila 1.000.000 za sjajnog napadača i silno žele da on predvodi napad tima u narednoj sezoni. 

Ipak, Salernitana je trenutno u "prelaznoj" fazi, menja se vlasnička struktura, a prvi čovek Lacija Klaudio Lotito ima rok da proda klub u narednih mesec dana, te bi novi vlasnici mogli da pokvare posao. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija