• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2021

23:14

GOLEADA NA OLD TRAFORDU, LIVERPUL POBEDIO NAKON PREOKRETA! Borba za LIGU ŠAMPIONA nikad NEIZVESNIJA! /VIDEO/

Fudbal

GOLEADA NA OLD TRAFORDU, LIVERPUL POBEDIO NAKON PREOKRETA! Borba za LIGU ŠAMPIONA nikad NEIZVESNIJA! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula, pobedili su Mančester Junajted u odloženoj utakmici 34. kola Premijer lige rezultatom 4:2 i tako došli do važnih bodova u borbi za Ligu šampiona

Pre meča, navijači Mančestera ponovo su pravili nerede ispred Old Traforda i pokušali da spreče odigravanje meča u znak protesta protiv porodice Glejzer. 

Međutim, utakmica se uprkos tome ipak odigrala.

Mančester je poveo već u 10. minutu golom Bruna Fernandeša. Van Bisaka je pronašao Portugalca, koji je sjajno šutirao spoljnim felšom. Lopta je na tom putu pogodila igrača Liverpula, Filipsa i savladala Alisona. Gol je ipak pripisan Fernandešu.

Liverpul je izjednačio u 34. minutu. Posle gužve u šesnaestercu domaćina, Filips se izborio za udarac, a Diogo Žota je petom uspeo da skrene loptu u mrežu Junajteda.

Redsi su preokrenuli u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena. Aleksander Arnold je centrirao iz slobodnog udarca iskosa sa desne strane, a Firmino je glavom sjajno poslao loptu iza leđa Hendersona.

Samo dva minuta igre u nastavku bilo je potrebno Firminu da postigne drugi gol na meču. Nakon šuta Aleksander Arnolda iskosa sa desne strane, Henderson je loše reagovao. Lopta se odbila do Firmina koji je zakucao loptu u mrežu.

Mančester Junajted je smanjio preko Markusa Rašforda u 68. minutu. Kavani je poslao sjajan pas u prazno do Rašforda, koji je izašao iskosa sa leve strane jedan na jedan sa Alisanom i uspeo da ga savlada.

Konačan rezultat, postavio je Mohamed Salah u 90. minutu. Džons je sa svoje polovine poslao pas za Egipćanina. Imao je prostora, s obzirom da je Junajted krenuo na sve ili ništa. Došao je do pozicije za šut i savladao Hendersona.

Salah se ovim golom izjednačio na listi najboljih strelaca sa Kejnom. Njih dvojica imaju po 21 postignut gol ove sezone.

Nemanja Matić je ušao u 86. minutu umesto Bolija.

Ovo je bila važna pobeda Liverpula. Trenutno zauzimaju 5. mesto sa 60 osvojenih bodova, četiri manje od četvrtoplasiranog Čelsija koji ima i utakmicu više. Mančester je odavno osigurao drugo mesto.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

U utakmici koja je odigrana u 19 časova, Aston Vila i Everton su odigrali bez golova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija