• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2021

20:24

JAVOR I RAD SE NADAJU DA ĆE SE FSS "SMILOVATI"... Evo da li je to moguće...

Fudbal

JAVOR I RAD SE NADAJU DA ĆE SE FSS "SMILOVATI"... Evo da li je to moguće...

Podeli vest

Posle najave Javora da će predložiti povećanje broja klubova za narednu sezonu, u čemu ima podršku Rada, oglasili su se pojedini poznavaoci ovdašnjih fudbalskih prilika

Cela sezona mnogim klubovima Superlige Srbije stala je u poslednjih 90 minuta!

Bez elitnog ranga takmičenja u poslednjim minutima ostali su Javor i Rad!

Iako je beogradski klub pobedio direktne protivnike za opstanak oveg proleća, nije uspeo da da savlada Spartak u poslednjem kolu, dok je tim iz Ivanjice ipsao jer nije uspeo da savlada Voždovac!

Foto: Starsportphoto

 

Međutim, iz Javora su već najavili da će sa ovim predlogom izaći pred Izvršni odbor FSS koji će imati poslednju reč na ovu temu.

Mi ćemo danas podneti inicijativu kao FK Javor za sednicu Izvršnog odbora FSS koja je planirana za ponedeljak, da se preispita takmičenje i da se promeni format takmičenja. Mislimo da treba da ispadnu četiri kluba ove sezone, te četiri kluba sledeće sezone. To je jedini princip koji bi bio pravedan i sportski, da pošteni klubovi ne ispaštaju. Uz nas, jedan od potpisnika inicijative je i FK Rad - izjavio je predsednik Javora, ujednio i predsednik klubova Superlige Dragomir Lazović.

Foto: Starsportphoto

 

Najavu Javora, uz koju je stao i Rad, prokomentarisao je i predsednik sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica.  

Ništa od ovoga. Propozicije takmičenja za 2021/22 donete su pre početka tek završene sezone. Vanrednih okolnosti nije bilo, nema mogućnosti za izmene - podseća Poledica.

Ostaje sada da se vidi da li će se FSS i Superliga "smilovati". Oni imaju poslednju reč i odlučiće da li  će ipak zadržati dva kluba koja su ostala ispod crte, ili je neminovan niži rang za Javor i Rad...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija