• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2021

15:46

NEKADAŠNJI IGRAČ REALA ZAVRŠAVA KARIJERU? Bejl izgubio motiv za fudbalom!

Fudbal

NEKADAŠNJI IGRAČ REALA ZAVRŠAVA KARIJERU? Bejl izgubio motiv za fudbalom!

Podeli vest

Geret Bejl, 32-godišnji fudbaler Totenhema, na ivici je da se oprosti od profesionalnog bavljenja fudbalom

Najbolji velški fudbaler, koji je u Londonu na pozajmici iz Real Madrida, jako je blizu odluke da okači kopačke o klin, najavio je njegov agent Džonatan Barnet.

Foto: reuters

Geret Bejl

Razlog se, kako se spekuliše, zasićenje Velšanina od samog fudbala. Zaradio je popriličnu svotu novca, šansu kod Žozea Murinja dobijao je na kašičicu, sve to ide u prilog odluci koja još uvek nije zvanična.

Ide ka tome da završi karijeru. Zaista, pitajte Murinja za objašnjenje - rekao je Bejlov agent i nastavio

Prilično se ostvario finansijski i ima dovoljno novca do kraja života. Vodi prilično ugodan život, prema tome to je ono što se dešava sa njim.

Foto: Tanjug/AP

 

Krilni fudbaler na pozajmici je u Totenhemu do kraja godine, od povratka iz Madrida odigrao je 16 utakmica i postigao 4 gola, a da li ćemo ga i u narednim godinama gledati na travnatim tepisima širom Evrope, ostaje da vidimo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija