• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2021

18:40

ZVANIČNO JE! Srbin oduševio RUSE i stavio PARAF! Evo koliko će zarađivati...

Fudbal

ZVANIČNO JE! Srbin oduševio RUSE i stavio PARAF! Evo koliko će zarađivati...

Podeli vest

Nekadašnji strateg Partizana Marko Nikolić potpisao je produžetak saradnje sa Lokomotivom iz Moskve

Produžetak saradnje između moskovske Lokomotive i Marka Nikolića ozvaničen je danas i Srbin će ostati u klubu do leta 2024. godine.

Ova informacija ozvaničena je na klupskom sajtu, a nakon utiske je izneo Vladimir Leončenko, generalni direktor Lokomotive.

- Svakom treneru treba vremena da izgradi efikasan tim. Ovog proleća zabeležili smo značajan napredak kako na timskom nivou tako i kada su u pitanju pojedinci. Zadovoljni smo što je potpisan novi ugovor sa šefom stručnog štaba, tri godine smatramo optimalnim rokom za stvaranje tima koji će moći da postigne uspeh kako u Rusiji, tako i u evropskoj konkurenciji- rekao je Leončenko.

Foto: reuters

 

Ushićenje nije skrivao ni Nikolić koji je naglasio da je dogovor lako postignut zahvaljujući upravi kluba.

- Veoma sam srećan i uzbuđen što smo produžili ugovor. Na sastanku sa našim navijačima rekao sam da smo tek počeli sa osvajanjem trofeja. Za ovo moramo da radimo. Zahvalio bih se celoj ekipi Lokomotive i trenerskom štabu - rekao je Nikolić.

Srpski strateg je u Moskvu stigao u junu 2020. godine, kada je potpisao dvogodišnji ugovor, a napravio je fenomenalne uspehe sa klubom!  Prema nezvaničnim informacijama strategu je novim ugovorom predviđena je godišnja zarada od 1.800.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija