• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2021

19:08

STIGLA POTVRDA, SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL! Brazilci stižu u SRBIJU!

Fudbal

STIGLA POTVRDA, SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL! Brazilci stižu u SRBIJU!

Podeli vest

Olimpijska reprezentacija Brazila spremaće se za Tokio u Srbiji, potvrdili su iz Fudbalskog saveza naše zemlje

Kolege iz Brazila tokom dana javili su da će se olimpijski tim spremati na stadionu Karađorđe, te da će odigrati i prijateljsku utakmicu sa srpskim omladinskim timom. Tim povodom oglasio se i Nikola Lazetić, direktor mlađih kategorija u FSS-u!

- U poslednjih desetak dana bio sam u stalnom kontaktu sa ljudima iz brazilske federacije. Oni su zbog problema sa koronom otkazali turnir u Austriji i imali su dilemu gde će da sprovedu ovaj završni deo priprema za Olimpijske igre. U saradnji sa jednom sportskom agencijom, ponudili smo im sjajne uslove u Srbiji i oni su sa zadovoljstvom prihvatili. Zahvaljujem se FK Vojvodina i gradu Novom Sadu koji su nam izašli u susret i omogućili Brazilcima da treniraju na stadionu Karađorđe. Nama je velika čast što ćemo ugostiti jednog takvog giganta svetskog fudbala, a siguran sam da će i naši momci imati ogroman motiv da se u što boljem svetlu suprotstave jednom od favorita za osvajanje zlatne olimpijske medalje - rekao je Nikola Lazetić.

Foto: Starsportphoto

Brazil će nastupati u selekciji do 24 godine, sa još tri igrača preko. Ipak, direktor mlađih kategorija veruje u srpski tim. 

- Ne treba zaboraviti da će brazilski tim činiti tri godine stariji igrači i da će imati pravo i na tri bonus igrača, ali verujem da će puleni Zvonka Živkovića imati snage i kvaliteta da dva dana posle meča sa Rusijom pruže dostojan otpor još jednoj izuzetno kvalitetnoj ekipi kao što je olimpijska selekcija Brazila - podvukao je Lazetić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija