• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2021

10:08

KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Napravio ISTORIJSKI uspeh, pa otišao iz kluba! PONUDE IZ INOSTRANSTVA NA STOLU!

Fudbal

KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Napravio ISTORIJSKI uspeh, pa otišao iz kluba! PONUDE IZ INOSTRANSTVA NA STOLU!

Podeli vest

Posle 102 godine čekanja Superliga je tu! Kolubara je ostvarila istorijski uspeh i dovela elitu u Lazarevac, a trener koji je vodio igrače do elitnog ranga, Zoran Milinković, neće više biti na klupi

Zoran Milinković neće predvoditi Kolubaru u prvoj sezoni u eliti u njenoj istoriji, pošto se u subotu rastao sa klubom.

- Ugovor sa Milinkovićem imali smo na dve godine, ali izašli smo mu u susret jer ima nekoliko sjajnih inostranih ponuda. Odlični rezultati Kolubare daleko su se čuli, njegovo znanje se ceni i van naših granica, pa smo mu nevoljno dozvolili da napusti Kolubaru- rekao je Dragiša Urošević, sportski direktor Lazarevčana za Žurnal.

Foto: Starsportphoto

 

Krenula je Kolubara već u potragu za novim šefom struke.

- Moramo ekspresno da reagujemo i nađemo adekvatnu zamenu za Milinkovića, a onda još brže da potražimo neophodna pojačanja za takmičenje u jačoj konkurenciji. Nadam se da ćemo za nekoliko dana potpisati ugovor sa novim šefom dobre novajlije, sve sa željom da u prvoj superligaškoj sezoni obezbedimo opstanak -kaže Urošević.

Nekadašnji trener Partizana, Vojvodine, do juče i Kolubare, Zoran Milinković, kaže da ima ozbiljne ponude na stolu.

- Kolubaru posebno volim jer je iz mog kraja i drago mi je što sam uz igrače, stručni štab i rukovodstvo ostvario najveći klupski uspeh. Koferi trenera su uvek spakovani, tako je i moj, imam ozbiljnih ponuda, pa sam na vreme i saopštio odluku da napuštam klupu Kolubare. Uveren sam da će i u novoj sezoni ostvariti cilj, opstanak u eliti - poručio je Zoran Milinković na rastanku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera Ložač

pre 2 godine

VOJVODINA INOSTRANSTVO?????????????????????????????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija