• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2021

15:25

NOVI POTRESI U FSS! Postupak protiv Šurbatovića i Lazovića?!

Fudbal

NOVI POTRESI U FSS! Postupak protiv Šurbatovića i Lazovića?!

Podeli vest

Predsednik Zajednice klubova Super i Prve lige Dragomir Lazović je u pismu javnosti u subotu optužio prvog čoveka FSS Marka Pantelića da se u njegovim fiokama nalaze skrivene prijave iz UEFA

Predsednik Komisije za integritet Fudbalskog saveza Srbije Svetislav Đurović je objasnio da prijave postoje i da ih niko ne krije, naprotiv!

- U Fudbalskom savezu Srbije kad je reč o regularnosti niko nema razloga bilo šta da krije ili da drži u tajnosti. Sve treba da bude transparentno, ali tek po okončanju istrage. Zna se kako funkcionišu istrage i da se upravo iz razloga da ne budu ugrožene o tome se ne govori javno. Istina je da postoje određene prijave, ali one nisu sakrivene već su u proceduri - istakao je Đurović zaMozzart Sport.

Foto: Starsportphoto©

Šurbatović u razgovoru sa Ilievim

I zatim u dahu nastavio.

- U prvom momentu mi uopšte nije bilo jasno odakle takve informacije gospodinu Dragomiru Lazoviću, ali sam vrlo brzo shvatio o čemu se radi. Informaciju u vezi prijava i postupaka u FSS imaju tri osobe i to su: v.d. predsednika FSS Marko Pantelić, generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović i Oficir za Integritet FSS Svetislav Đurović. Informacija o prijavama i postupcima koju je izneo gospodin Lazović mogao je jedino da dobije od Šurbatovića, pošto gospodin Lazović sa gospodinom Pantelićem komunicira preko medija. Šurbatović je najverovatnijim iznošenjem i prenošenjem informacija, direktno ugrozio istragu koja je u toku.

Foto: Starsportphoto

 

Đurović otkriva kakvi će biti njegovi sledeći potezi tim povodom.

- Zbog svega navedenog uputiću predlog Izvršnom Odboru FSS-a i predsedniku Izvršnog odbora Marku Panteliću da protiv lica koja su informacije učinila dostupnim, a koje su od strane UEFA klasifikovane kao vrlo poverljive, pokrene postupak, kako pred Izvršnim odborom, tako i pred drugim organima FSS- izjavio je Svetislav Đurović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija