• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2021

19:20 >> 19:05

"SMENJENI" SMENILI PANTELIĆA I PRIZNALI DA SU KRŠILI ZAKON!? Opšta ZABUNA! Šurbatović OPTUŽEN za zloupotrebu pečata, a sada formira novi STATUT FSS!?

Fudbal

"SMENJENI" SMENILI PANTELIĆA I PRIZNALI DA SU KRŠILI ZAKON!? Opšta ZABUNA! Šurbatović OPTUŽEN za zloupotrebu pečata, a sada formira novi STATUT FSS!?

Podeli vest

Haotična atmosfera vlada tokom dana u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije

Tokom prepodneva Marko Pantelić je smenio šestoricu članova Izvršnog odbora FSS-a, a nedugo zatim, isti taj odbor smenio je Marka Pantelića...

Tu nije kraj zabunama Izvršni odbor je smenio Pantelića zato što su kada su ga imenovali za delegata Skupštine, potom člana odbora i na kraju za zamenika predsednika FSS, kršili Zakon o sportu!? Dakle, deset članova koje su smenili Pantelića, to su učinili zato što su svesno kršili zakon kada su ga imenovali.

Foto: Starsportphoto

Marko Pantelić je razrešio članove Izvršnog odbora Bjekovića, Lazovića, Mrakića, Rnića, Ilića, Stojakovića i Bajčetića, te na njihova mesta imenovao Miloša Đelmaša, bivšeg fudbalera Nikolu Petkovića, Jovana Teodosića, Jugoslava Jugovića, Davora Jevremovića i Zorana Lekića. Ipak, njegova ideja je "zaustavljena". 

Potom su, umesto da budu smenjeni, članovi Izvršnog odbora smenili Pantelića i na njegovo mesto izglasali Nenada Bjekovića, koji će samim tim što je zamenik predsednika imati sva ovlašćenja jer FSS još uvek nema prvog čoveka. Tako će ostati sve do 2023. godine pošto se tokom današnjih sednica novi izbori nisu pomenuli. 

Foto: Starsportphoto

Izvršni odbor je svoju grešku skvatio "tek" kada se Marko Pantelić posvađao sa Dragomirom Lazovićem, pošto je prvi čovek Javora tražio da se liga proširi kako bi njegov klub, ali i Rad ostali u Superligi. Pantelić je tada smenio Lazovića, krenuo na Šurbatovića koji će dobiti i krivičnu prijavu zbog zloupotrebe službenog pečata.

Za kraj, Izvršni odbor FSS je zadužio oficira za integritet da ga izvesti o svim UEFA prijavama o postupcima oko regularnosti domaće takmičenja, te ovlastio Šurbatovića da formira Radnu grupu za izradu teksta Predloga novog Statuta FSS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 2 godine

E moj Panto,sitna si ti riba za te futbalske krokodile.Pazi se dobro jer se tu valjaju ogromne pare,a tlo im se izmice.Sve je moguce.Zato se dobro spremi i osiguraj

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija