• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2021

19:00

BURA OKO GOBELJIĆA SE NE STIŠAVA! Javnost šokirana postupkom Zvezdinog fudbalera, a evo ko je činio slične stvari u prošlosti!

Fudbal

BURA OKO GOBELJIĆA SE NE STIŠAVA! Javnost šokirana postupkom Zvezdinog fudbalera, a evo ko je činio slične stvari u prošlosti!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić upao je u žižu javnost nakon nesportskog poteza sa kraja finalne utakmie Kupa Srbije

Gobeljić je nakon odbrane Milana Borjana koja je Zvezdi "osvojila" duplu krunu dotrčao do Vladimira Stojkovića, golmana i kapitena Partizana i skinuo svoj šorts! Sličnu stvar uradio je i Gelor Kanga koji se iz daljine hvatao za međunožje, a celokupna scena poslala je lošu sliku o domaćem fudbalu.

Foto: Starsportphoto

Ipak, Gobeljić nije prvi koji je na utakmici odlučio da ostane samo u gaćama, a pre njega to su radila mnoga velika fudbalska imena!

Reprezentativac Severne Irske Gevin Vajt je 2019. godine dospeo u žižu javnosti zbog video snimka koji se pojavio na internetu, na kojem se vidi kako je nasred ulice skinuo gaće, izvadio polni organ i mlatarao njime.

Na pomenutom snimku se jasno vidi da je Vajt, inače fudbaler engleskog Oksforda u tom momentu, pod dejstvom alkohola. To, ipak, ne može da bude opravdanje što je zajedno sa svojim prijateljem radio takvu stvar!

Jedan igrač sa ovih prostora imao je sličan "ispad" i to dva puta! Mirko Vučinić je kao vid borbe protiv zabrane skidanja dresa prilikom proslave gola dva puta skinuo šorts. 

Foto: ap photo

Prvi put je to učinio u oktobru 2010. godine nakon što je dao gol u dresu reprezentacije Crne Gore kada je šorts stavio na glavu. Slično je učinio i nakon gola Peskari kada je branio bolje Juventusa. 

Stiven Irland je 2007. godine takođe skinuo donji deo kompleta kada je slavio gol koji je postigao za Mančester siti. Nikas Bentner je kažnjen sa 80.000 funti i suspenzijom na jedan meč pošto je takođe skino šorts nakon postignutog gola. 

Najekstremniji od svih do sada bio je Jon Arne Rise koji se skinuo ceo i ostao samo u gaćama kada je slavio Liverpulov prolazak u finale 2005. Kasnije su Redsi i postali prvaci Evrope. 

Foto: Youtube printscreeen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

POSTUPAK GOBELJIĆA NIJE NIŠTA VIŠE SKANDALOZAN OD POSTUPKA SUME KOJI JE BACIO MEDALJU I PLJUNUO NA SRPSKI FIDBAL I DRŽAVU. NIŠTA VIŠE OD UDARANJA U LICE KRSTOVIĆA OD STRANE STOJKOVIĆA FUDBALSKOM LOPTOM. NIŠTA VIŠE OD ŽELJE STOJKOVIĆA I IZJAVE DA GA SLOBODNO SILUJU AKO PARTIZAN NE OSVOJI KUP. GOBELJIĆ SE SAMO NAŠALIO NA TU NJEGOVU IZJAVU I NE RASPIRUJTE DALJE TU PRIČU.

Tomislav

pre 2 godine

Veoma kratko cu komentarisati.Ponasanje ponasanje Gobeljica i Kange na finalnoj kup utakmici je Za kazno i to najmanje godinu dana ne igranja. Jer nema potrebe ni vi novinari da opravdavate :kao nisu samo oni se tako ponasali pa ih opravdavate Navodeci imena neki velikih fudbalera. A svi zaboravljate da iza njih idu hiljade mladih fudbalera koji u njih vide bogove i sve to upijaju. Greska je velika i sudije koji je dao golmanu Partizana drugi zuti karton ,a nije dao crveni karton Zvezdinom fudbaleru koji isprovocirao Partizanovog golmana.

ratko

pre 2 godine

AS sta je prethodilo lopta u lice i nije bilo udaranja ako nisi gledao ponovo pogledaj snimak i sta je tome prethodilo vidi se da si Zvezdas, budi realan to sto vi mrzite stojkovica to je bolest, i sramota je da mu se jedan balavac Krstovic unosi u lice , toliko o postovanju sad dal je bio u zvezdi ili ne uopste nije relevantno,realnost samo realnost

Bento

pre 2 godine

Gospodo, braćo, ljudi, zar golman Stojković nije svima nama zajedno pokazao međunožje tadašnjom izjavom da se odriče državljanstva naše zemlje, ili onom sentencom da mu se oprosti "ružna prošlost" (tanjir iz koga je jeo i u koji se svojevremeno kleo)... I sada ćemo neke bitange abolirati samo da bi ustupili mesto narednoj... Ako sam i ja bitanga zbog ovakvog komentara...pa Vi iznova izvinite...pokažite nam kako ste Vi superiorni, pa praštate svima jednako...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija