• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2021

08:51

GVARDIOLA NIŠTA NE BI MENJAO! Izveo sam najbolji tim!

Fudbal

GVARDIOLA NIŠTA NE BI MENJAO! Izveo sam najbolji tim!

Podeli vest

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je njegova ekipa imala izuzetnu sezonu

Dodao je da je izabrao najbolji tim u porazu od Čelsija u Ligi šampiona.

- Imali smo izuzetnu sezonu. Čast je biti ovde. U drugom poluvremenu smo bili briljantni i hrabri. Ali, oni su se toliko jako branili i bili su brzi u kontranapadima. Možda ćemo se jednog dana vratiti. Uradio sam ono što je bilo najbolje za tim, u vezi sa sastavom - rekao je Gvardiola za BT Sport, preneo je Skaj.

Foto: Tanjug

 



Fudbaleri Mančester sitija nisu uspeli da osvoje Ligu šampiona, pošto su večeras u finalu u Portu izgubili od Čelsija sa 0:1.

- Povredio se Kevin de Brujne tokom utakmice, ali to se dešava. U ovakvim utakmicama potreban vam je svaki igrač. Sada je cilj da se odmorimo, a posle toga ići ćemo utakmicu po utakmicu i nadam se vratiti se u ovu fazu takmičenja - dodao je španski trener.

Foto: Tanjug

 

Gvradiola je jurio treći trofej najjačeg klupskog takmičenja kao trener, nakon što je osvojio dve titule sa Barselonom, 2009. i 2011. godine. Mančester siti je igrao u prvom finalu Lige šampiona.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija