• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2021

17:52

TSC POTPISAO VELIKO POJAČANJE! Član ŠAMPIONSKE generacije u Bačkoj Topoli!

Fudbal

TSC POTPISAO VELIKO POJAČANJE! Član ŠAMPIONSKE generacije u Bačkoj Topoli!

Podeli vest

TSC je danas predstavio prvo letnje pojačanje, a u pitanju je hrvatski fudbaler Josip Ćalušić

Ćalušić je hrvatski fudbaler rođen 1993. godine, a dolazi iz slovenačkog Celja sa kojim ima osvojenu šampionsku titulu u sezoni 2019/20.

- Zadovoljan sam što sam došao u TSC. Hvala upravi kluba što su me prepoznali i doveli i iskreno se nadam da ću opravdati očekivanja. Prošao sam celu Dinamovu školu, igrao sam za njih, kao i za slovenačko Celje. Radujem se početku nove sezone u novom u ovako profesionalnoj ekipi i nadam se dobrom početku sezone, kao i kvalifikaciji za Evropu, jer mi je jasno da je to najveći cilj TSC-a - rekao je Ćalušić.

Foto: Starsportphoto

On je ugovor potpisao na dve godine, a igraće na poziciji levog beka.

Mišljenje o novom pojačanju izneo je sportski direktor Mirko Jovanović.

- Sezonu smo otvorili dovođenjem novog igrača, Josipa Ćalušića iz FK Celje. Znamo da je i on imao veliku želju da dođe u TSC, bez obzira na druge ponude koje su bile čak finansijski izdašnije. Za naš klub to je velika stvar jer shvatamo da smo prepoznati u regionu kao sredina u kojoj igrači imaju priliku da se razvijaju. Za Ćalušića verujemo da će pružiti mnogo klubu i da će nam pomoći da ostvarimo planove i ambicije koje smo zacrtali za sledeću sezonu - rekao je Jovanović.

Dodao je da će biti još pojačanja u Bačkoj Topoli.

- Pravićemo manje promene u igračkom kadru, ne neke krucijalne, ali moramo dovesti još mladih igrača kako bi pojačali konkurenciju bonus igrača. U narednom periodu ne planiramo velike turbulencije, ali u svakoj predsezoni ekipa se mora osvežiti i pojačati, a ja verujem da ćemo imati dobar prelazni rok kao i svaki do sada - zaključio je Jovanović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija