• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2021

09:27

PANTELIĆ POTVRDIO PISANJE INFORMERA! Iza svega stoji Tončev, krenuli su na mene jer nisam hteo da proširim ligu!

Fudbal

PANTELIĆ POTVRDIO PISANJE INFORMERA! Iza svega stoji Tončev, krenuli su na mene jer nisam hteo da proširim ligu!

Podeli vest

Marko Pantelić, koji je do pre nekoliko dana bio vršilac dužnosti predsednika FSS, tvrdi da je on i dalje broj jedan u Savezu, a da je opozicija na čelu sa Nenadom Bjekovićem njegovu smenu organizovala na nelegalan način zbog čega očekuje i pomoć države

Marko Pantelić dodaje i da je Nenad Bjeković samo radio za interese drugih ljudi. Kako je Informer prvi otkrio, Ivica i Novica Tončev stoje iza svega, što je Pantelić sada i potvrdio. 

 

- Iza svega stoje Novica Tončev i Jovan Šurbatović. Oni su organizatori ovog nelegitimnog čina u FSS. Razlog je sklanjanje Dragomira Lazovića, predsednika Zajednice klubova Superlige i FK Javor, sa mesta člana FSS - kazao je za  Srpski telegraf Marko Pantelić.

Kaže da je sklonjen iz jednog razloga. 

Bio sam protiv proširenja lige, jer se na taj način krši zakon o Sportu države Srbije, a samo proširenje bi unazadilo srpski fudbal. Smenom Dragomira Lazovića kod njih se pojavio strah da će izgubiti svoja mesta i kršenjem svih propisa i zakona kreću protiv mene.

Foto: Starsportphoto

Marko Pantelić ne odustaje od borbe

Pantelić očekuje reakciju svih organa.

- Ja sam se u ovu zemlju vratio da živim isključivo zato što verujem u svoju državu i organe koji predstavljaju našu državu. Čvrsto verujem u najbržu moguću reakciju svih organa, to jest inspektora pri Ministarstvu omladine i sporta. Ovo nije pitanje pojedinca, već se isključivo radi o interesima srpskog fudbala. Vreme je da se uhvatimo u koštac s ljudima koji predvode ono najcrnjem u domaćem fudbalu što su ovim činim i dozakali.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija