• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2021

15:56

NEMCI BESNI NA LUKU I SOFIJU! Srpski fudbaler ponovo na udaru medija!

Fudbal

NEMCI BESNI NA LUKU I SOFIJU! Srpski fudbaler ponovo na udaru medija!

Podeli vest

Nemački "Bild" piše da su čelnici Ajntrahta ljuti na Jovića zbog nonšalantnog i neprofesionalnog odnosa prema treninzima i utakmicama, a navodno mu zameraju i na bahaćenju sa verenicom Sofijom Milošević

Srpski napadač Luka Jović ponovo je na udaru zbog neodgovornog ponašanja! Najtiražniji list u Evropi, nemački "Bild", otkriva da su u Ajntrahtu besni na Jovića zbog nonšalantnog i neprofesionalnog odnosa prema treninzima i utakmicama, a navodno mu zameraju i na bahaćenju sa verenicom Sofijom Milošević!

Gol na 15 utakmica

Demanti

'Bild' je objavio izmišljotine. Uostalom, i sami su napisali da bi Luka mogao da ostane u Frankfurtu naredne sezone
Izvor blizak Joviću

Jović je u Ajntraht došao prošle zime na pozajmicu, posle teških trenutaka u Realu iz Madrida, gde skoro nije ni igrao. Cilj mu je bio da u Frankfurtu, odakle je 2019. prešao u "kraljevski klub" za 60 miliona evra, oživi karijeru i vrati se u Madrid. Krenuo je silovito i u prve tri utakmice u Nemačkoj dao tri gola, a onda na ostalih 15 upisao po jedan gol i asistenciju.

"Bild" piše da je to posledica njegovog neozbiljnog pristupa.

Foto: Starsportphoto

 



- Jović je, pored bezvoljnih nastupa na utakmicama, pažnju privlačio i na treninzima svojom teatralnošću i mahanjem rukama, umesto zalaganjem. Očigledno mu je novac koji je zaradio u Madridu udario u glavu. On je sa Sofijom boravio u predsedničkom apartmanu od 320 kvadrata luksuznog hotela u Frankfurtu, čija zakupnina iznosi 4.500 evra po danu. Tokom pandemije koronavirusa, dok je putovanje između država bilo otežano, Luka i Sofija su često odlazili u Madrid u šoping ili kod frizera. Sve to izrazito je nerviralo ljude u Frankfurtu. Ne samo čelnike kluba i članove stručnog štaba već i Lukine saigrače -  otkriva "Bild".

Frankebah: Borićemo se za Luku

 

Da ima mnogo kontradiktornosti u tekstu "Bilda", govori i izjava novog finansijskog direktora Ajntrahta Olivera Frankebaha.
- Borićemo se svim raspoloživim sredstvima da se Luka ponovo vrati kod nas i da bude deo Ajntrahta i sledeće sezone - rekao je Frankebah.
Jović će prvo morati da se javi na prozivku u Real Madrid, ali od novog trenera "kraljevskog kluba" zavisi koliko će se zadržati na "Santijago Bernabeuu".

Jović je u sezoni 2018/19. postigao 27 golova uz sedam asistencija u svim takmičenjima za Ajntraht i pomogao je nemačkim "orlovima" da izbore plasman u Ligu šampiona, kao i da u Ligi Evrope doguraju sve do polufinala, gde ih je Čelsi eliminisao tek posle penala.

- Zbog toga su očekivanja od Jovića bila ogromna kad se vratio iz Reala, a on je žestoko podbacio. Uprkos svim problemima, postoje šanse da Srbin i naredne sezone bude član Ajntrahta. Čeka se prvo novi trener Real Madrida, koji će odlučiti da li računa na Jovića za narednu sezonu. Ukoliko napadač bude ponovo morao da ide na pozajmicu, onda bi mogao da ostane u Frankfurtu -  piše "Bild".

Uzeli ga na zub

Iz Jovićevog okruženja tvrde da su navodi u "Bildu" čista izmišljotina i da je Luka u odličnim odnosima sa svima u Ajntrahtu.

Foto: Instagram/printscreen

 


- Luka je skoro čitavu polusezonu vukao povredu. Evo, sad neće igrati ni za reprezentaciju iz istog razloga. On ima odličan odnos sa svima u ekipi Ajntrahta, kao i sa trenerom i rukovodstvom kluba. 'Bild' je objavio izmišljotine. Sam zaključak teksta i pominjanje da bi Luka mogao da ostane u Frankfurtu naredne sezone dovoljno govori da je tekst napisan bez osnova - kaže izvor blizak Joviću.

Istina je i da je "Bild" pre nedelju dana imao tekst sa naslovom da je Jović koštao Ajntraht neodlaska u Ligu šampiona i takođe mu je pobrojao sve loše partije i ocenio da je odlazak u Real "očigledno loše uticao na Lukin razvoj ličnosti".

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija