• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2021

21:38

ONI IGRAČE IZ REALA I ARSENALA, NAMA DVOJICA IZ IMT-a I LOZNICE! Selektor JASAN! Naš fudbal ne može da izbaci takve fudbalere!

Starsportphoto©

Fudbal

ONI IGRAČE IZ REALA I ARSENALA, NAMA DVOJICA IZ IMT-a I LOZNICE! Selektor JASAN! Naš fudbal ne može da izbaci takve fudbalere!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije do 21 godine poražena je od olimpijskog tima Brazila sa 3:0 (1:0) na Marakani

Orlići su pokazali "zube" pred favorizovanim rivalom, ali više od časnog poraza nije moglo. Ipak, kako ističe selektor Zvonko Živković jasna je razlika u kvalitetu kada se pogledaju cene igrača, ali i gde oni nastupaju!

- Pre svega, znamo ko nam je bio protivnik. Najbolja reprezentacija na svetu ili među tri najbolje. Znate ko igra za njih, u kojim klubovima i koje su im cene i zašto su im te cene. Mi smo posle kraja sezone uspeli da okupimo 20 igrača i odigramo već tri utakmice. Uspeli smo da izdržimo njihov ritam, ali neću da pričam o drugim detaljima jer bi bilo neukusno. Želeli smo da napadamo, ali nisu nam to dozvolili ili nismo imali kvaliteta. Imali smo i igrače iz naše druge lige, dva igrača, jedan iz Loznice, jedan iz IMT-a. Što je pohvalno, ali oni su imali igrače iz Reala, Arsenala... I to je njihova snaga. Mogli bismo da iznesemo još hiljadu parametara u njihovu korist, ali zadovoljni smo. Od ove utakmice očekivao sam mnogo veće probleme. Izvućićemo ono što je dobro, ali znamo šta je naš fudbal. On trenutno ne može da izbaci ovakve igrače kao što su Brazilci. Nadam se da će uspeti to u budućnosti - rekao je Živković. 

Foto: Starsportphoto©

Postojale su i razlike u uzrastu, te je selektor Orlića i na to ukazao pažnju. 

- Ova brazilska ekipa je i po pet godina starija od nas, tako da sam potpuno zadovoljan. A onim što nisam, ostaviću za analizu stručnog štaba. Znamo sada na koje igrače možemo da računamo za kvalifikacije, a na koje ne - podvukao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 2 godine

ЈЕДИНА ЈЕ ИСТИНА ,ШТО СИ РЕКАО ЖИВКОВИЋУ,ЈЕСТЕ ВДА МИ НЕМОЖЕМО ИЗБАЦИТИ ТАКВЕ ИГРАЧЕ.А ЗАШТО??? ПА ЗАТО ШТО ИМАМО ТАКВЕ ТРЕХЕРЕ,НЕСТРУЧНЕ,ПОЛУПИСЕНЕ,ЗИХЕРАШЕ,КОЈИ СУ ФУДБАЛ УЧИЛИ ОД М.М.,СИВЕ ЕМИНЕНЦИЈЕ ЕКС ЈУ ФУДБАЛА.ПА ВАМА ЈЕ ЈЕДАН БАТА ЂОРА ''СТРУЧЊАК''ЧОВЕК КОЈИ НЗНА ГДЕ У ЈЕ Д.ПЕ ГДЕ ГЛАВА.КОД ВАС ''СТРУЧЊАКА'' ЛЕО МЕСИ НИКАД НЕ БИ ВИДЕО НАШЕ ПРВЕ ЛИГЕ !!!ВЕЋ 30 ГОДИНА ПРАВИТЕ САМО ХАЛФОВЕ И ЗАДЊЕ ВЕЗНЕ.А ТЕБИ ГДЕ СУ ТИ ИГРАЧИИЗ ЗВЕЗДЕ? НИСУ ТАЛЕНТОВАНИ? БОЉИ СУ ОВИ ИЗ ИНТ ИЛОЗНИЦЕ???ПА ДА У ЗВЕЗДИ СВЕ НЕКИ ДЕБИЛИ.НЕЗНАЈУ ПРЕПОЗНАТИ ПРАВОГ ТАЛЕНТА.Ј.О ТЕ ПИКСИ КОЈИ ТЕ ДОВЕО.ТАКОИ ЊЕМУ НАЈБОЉИ ИГРАЧ ЛИГЕ И ЈЕДИНИ НКОЈИ ЗНА ФУДБАЛ,НЕМА МЕСТА У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ.И СА ПИКСИЈЕМ СМО СЕ УСРЕЋИЛИ У П.М.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija