• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2021

21:22

PORUKA ZA VLAHOVIĆA! Nemoj da IZDAŠ navijače i odeš u JUVENTUS!

Fudbal

PORUKA ZA VLAHOVIĆA! Nemoj da IZDAŠ navijače i odeš u JUVENTUS!

Podeli vest

Fudbaler Monaka Stevan Jovetić rekao je danas da razmatra mogućnost povratka u italijansku Seriju A, gde je svojevremeno igrao za Fjorentinu i Inter

- Igrao sam gotovo sedam godina u Italiji, u Fjorentini i Interu. Italija mi je uvek bila kao druga kuća. Voleo bih da se vratim, ali imam još zanimljivih ponuda iz drugih zemalja i videćemo. Uskoro ću odlučiti - rekao je Jovetić za Tutosport.

Crnogorski reprezentativac je 2008. godine iz beogradskog Partizana prešao u Fjorentinu, za koju je do 2013. godine odigrao 135 utakmica i postigao 40 golova. Za Inter je igrao od 2015. do januara 2017. godine, kada je otišao na pozajmicu u Sevilju, a za milanski klub odigrao je ukupno 33 utakmice i postigao sedam pogodaka.

Foto: Reuters

Igrao je još za Mančester siti, a u Monako je prešao u avgustu 2017. godine, kada je potpisao četvorogodišnji ugovor, koji mu ističe 30. juna. Italijanski mediji spekulišu da bi 31-godišnji Jovetić mogao da predje u Lacio.

Za napadača Fjorentine Dušana Vlahovića zainteresovan je Juventus, kao što je svojevremeno bio zainteresovan za Jovetića.

- To je slična situacija, ali ja nikada nisam bio u iskušenju da predjem u Juventus iz Fjorentine, pošto nisam želeo da izdam navijače. To su lične odluke, nisam iznenadjen što vrhunski klub kakav je Juventus želi Vlahovića, koji ima brzinu, jačinu i oko za gol - naveo je Jovetić

Foto: Tanjug

- On će sa Erlingom Halandom biti najbolji napadač u narednih nekoliko godina. On je potencijalno spreman za Juventus, ali kada je tako mlad, najvažnije je da konstantno igra. Ako predje u Juventus, tamo će imati konkurenciju i zbog toga bih, da sam na njegovom mestu, ostao još godinu dana u Fjorentini - dodao je Jovetić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija