• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2021

12:45

DALIĆ NAŠAO IZGOVOR! Izgubili smo jer nismo HTELI da budemo PRVI!

Fudbal

DALIĆ NAŠAO IZGOVOR! Izgubili smo jer nismo HTELI da budemo PRVI!

Podeli vest

Selektor Hrvatske, Zlatko Dalić istakao je da je njegova reprezentacija nije ni želela da osvoji prvo mesto u grupi

Hrvatska je u prvom kolu izgubila od reprezentacije Engleske rezultatom 1:0, a jedini gol postigao je Rahim Sterling.

Hrvatski mediji bili su razočarani posle poraza i osuđivali su Dalića, a on je rekao da nisu ni želeli prvo mesto u grupi.

Foto: Tanjug/AP

 

- Da nam je neko pre početka meča rekao da ćemo izgubiti 1:0 od Engleske, mi bismo to prihvatili. Prvo mesto u grupi donosi težeg protivnika. Nismo ni želeli da budemo prvi. Nismo kalkulisali, ali sada je tako kako je. Nismo igrali dobro protiv Engleske i moramo da prihvatimo našu trenutnu situaciju - kaže Dalić i nastavlja:

- Nedostaje nam bolja napadačka igra, samo to. Igrali smo protiv Belgije i Engleske, dva najbolja tima, i nisu nas nadigrali. Mi sada moramo da se borimo i da budemo realni. Moramo da prođemo grupu. To će biti uspeh. U nokaut fazi idemo korak po korak - zaključio je selektor Hrvatske.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija