• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2021

14:57

ENGLEZI POLUDELI! UEFA IM ODUZIMA ZAVRŠNICU EP! U Budimpešti se raduju!

Tanjug

Fudbal

ENGLEZI POLUDELI! UEFA IM ODUZIMA ZAVRŠNICU EP! U Budimpešti se raduju!

Podeli vest

Ugledni "Tajms" je objavio da UEFA razmatra da završnicu šampionata preseli u Budimpeštu

Virus korona zadaje muke vlastima na "ostrvu", mere su sve restriktivnije i pitanje je koliko bi navijača moglo da bude prisutno u polufinalnim utakmicama i finalu koje je zakazano za 11. jul.

UEFA traži izuzeće od desetodnevne izolacije za 2500 predviđenih VIP gostiju finala EP, jer po trenutnim merama, svi koji dolaze iz zemalja sa crvene liste moraju u karantin.

Foto: Tanjug

 



Ako se situacija ne promeni, "Tajms" piše da je UEFA spremna da preseli završnicu u Budimpeštu, u kojoj se igralo pred punim stadionom od 67.000 mesta. U

Očekuje se da će narednih dana vlada Ujedinjenog Kraljevstva raspravljati o zahtevu UEFA i ukidanju izolacije za političare, VIP goste i sponzore EP.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija