• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2021

17:44

LALATOVIĆEV RADNIČKI SVE JAČI! Stigao ISKUSNI internacionalac iz ČEŠKE!

Fudbal

LALATOVIĆEV RADNIČKI SVE JAČI! Stigao ISKUSNI internacionalac iz ČEŠKE!

Podeli vest

Ne prestaje Radnički iz Niša sa promocijom novih fudbalera

Stigao je Nenad Lalatović na Čair i zatekao "mršav" igrački kadar, te su Nišlije odmah krenule u pojačanje linija tima. 

Nakon golmana Damira Kahrimana, veziste Aleksandra Pejovića i štopera Nikole Vujadinovića, Radnički je danas predstavio pojačanje za ofanzivni deo tima pošto je opremu zadužio Vukadin Vukadinović.

Foto: AP/Photo

Novi član Meraklija je celu karijeru gradio u Češkoj gde je sa mnogo uspeha branio boje Slavije i Sparte iz Praga, Teplice, Jabloneca, Žlina, Karvine i Taborskog. 

- Celu karijeru gradio sam u inostrantsvu, a povratak u Srbiju bio je moguć samo u slučaju da dobijem poziv od nekog ambicioznog kluba. Kada mi je Nenad Lalatović predočio planove, ciljeve i ambicije Radničkog, nisam se mnogo razmišljao i brzo sam se dogovorio sa čelnicima kluba. Stekao sam mnogo iskustva u češkoj ligi i verujem da ću biti od pomoći Radničkom. Radujem se i budućim duelima protiv brata Miljana, pošto nismo imali mnogo prilika da igramo jedan protiv drugog. Igrali smo u Češkoj, ali nismo u Srbiji - rekao je Vukadinović.

Inače, Vukadin Vukadinović je stariji brat Miljana Vukadinovića koji je odlično sarađivao sa Lalatovićem u Vojvodini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija