• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2021

21:01

HRVATI BESNI KAO NIKADA DO SADA! Svi su KRIVI zbog KATASTROFALNE igre pa i SUDIJA zbog čistog PENALA!

tanjug/ap

Fudbal

HRVATI BESNI KAO NIKADA DO SADA! Svi su KRIVI zbog KATASTROFALNE igre pa i SUDIJA zbog čistog PENALA!

Podeli vest

Fudbaleri Hrvatske na pragu su eliminacije sa Evropskog prvenstva

Hrvati su u prva dva kola osvojili samo bod i sada su u izuzetno teškoj situaciji pred poslednje kolo i duel sa Škotima. "Kockasti" su odigrali izuzetno slabe utakmice na startu turnira, a nezadovoljstvo navijači i bivših reprezentativaca postaje sve veće. 

Dario Šimić i Goran Vlaović gostovali su "Indexu" nakon utakmice gde su istakli da su izuzetno nezadovoljni zbog igre Hrvata na startu EURA!

- Teško za gledati, definitivno. Očekivao sam više od reprezentacije pre utakmice. S obzirom na to kako je bilo posle prvog poluvremena, zadovoljan sam. Situacija je klimava, a čini se da je Češka slabija od Škotske koju moramo da dobijemo. U određenim smo problemima i bojim se samo da izjednačenje nije nastavak agonije - rekao je bivši reprezentativac Hrvatske Goran Vlaović za "Index".

Foto: Tanjug/AP

Drugi hrvatski as Dario Šimić takođe je izuzetno nezadovoljan zbog predstave "kockastih" na prva dva meča. 

- Većim delom utakmice ne možemo biti zadovoljni! Nedostaje energije, trke, dosta toga... Na momente smo izgledali dobro, ali ovo nije prava Hrvatska - ističe Šimić. 

- Imali smo period posle prvih 25 minuta kada su Česi dominiarli i bili bolji. Delovalo je da će stvari biti pod kontrolom, a onda se desio penal koji nas je potresao, potom i nepreciznost Rebića. Da smo odmah izjednačili možda bismo došli i u vođstvo. Srećom, nakon prvog poluvremena smo rano postigli gol, ostaje žal za ostatkom drugog dela igre gde smatram da smo sa impulsom gola trebali nadigrati protivnika koji je manje kvalitetan od nas - rekao je Vlaović. 

Foto: Tanjug/AP

Za kraj, dotakli su se i spornog penala iz prvog poluvremena.

- Za mene to nije penal, ali po novim pravilima... Bila je ruka, bilo je krvi, nisam stručnjak, ali mi se čini da se penali olako sude, ali moraju i odbranbeni igrači mnogo da paze. Pozitivno je da smo izvukli nerešeno u za nas lošoj utakmici. To je odlika velikog tima, još uvek smo u igri i možemo se nadati prolasku. Nedostaje energije - podvukao je Dario Šimić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)
Ljubav

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)

Melanija Tramp proslaviće 26. aprila 54. rođendan. Kada bi se njen život pretočio u filmsku priču, bila bi to veoma uzbudljiva drama, sa primesama komedije, a nekada i tragedije. Neki bi rekli da tu ima i horor elemenata. Jedni smatraju da se odlično udala, drugi da nije mogla gore da izabere i da je nesrećna u braku u kojem ostaje samo zbog novca.

25.04.2024

15:30

Džet set

Srbija