• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2021

20:07

MILOŠEVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE ODABRAO OLIMPIJU! Ako mnogo razmišljate o novcu - NIJE DOBRO!

Fudbal

MILOŠEVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE ODABRAO OLIMPIJU! Ako mnogo razmišljate o novcu - NIJE DOBRO!

Podeli vest

Savo Milošević, bivši trener i napadač Partizana i igrač Aston Vile, Saragose, Parme, Osasune i Rubina, odlučio je da preuzme Olimpiju, iako je mnoge začudila činjenica da nije izabrao neki zvučniji klub

Milošević u intervjuu za slovenački snportal pojasnio zbog čega je izabrao Olimpiju, iako je imao unosnije ponude na stolu.

- Uvek je pitanje šta je bolje. Ali mislim da je ovo najbolja odluka, jer ako previše razmišljate o tome šta je bolje, onda previše razmišljate o novcu, a to nije dobro! Ušao sam u celu priču jer Olimpija ima kapaciteta za još više, jer može pokazati više nego što je imala do sada. Ovo je klub sa ogromnom istorijom, može samo više. Važno je da i klub i sam predsednik imaju visoke ambicije. Da osvoje prvenstvo, trofej, da uspeju u Evropi. Ambicije su se poklopile sa mojima - rekao je Milošević.

Foto: Starsportphoto

 

Milošević je već upoznao igrače...

- Bio sam u svlačionici. Poznajem nekoliko igrača, naravno, a neke od njih i zbog prijateljske utakmice koju smo igrali. U prolećnom delu prvenstva gledao sam dosta mečeva slovenačke lige i tako sam ih upoznao. Takođe sam razgovarao sa nekim ljudima koji poznaju tim izbliza. Tu je puno mladih ljudi koji imaju motivaciju i želju, ali stvar je u tome da svi ostali, a posebno oni iskusni, imaju karakter i poistovećuju se sa Olimpijom kao klubom. Ne možete bez toga! To je jedna od lavnih stvari u današnjem fudbalu. Igrači bez karaktera ne mogu da igraju na najvišem nivou i postignu rezultat. Karakter zaista igra važnu ulogu. Tokom sezone ima puno uspona i padova, samo momci koji neće pokleknuti kada je teško, mogu da prođu. Neophodno je imati što više takvih igrača!

Foto: Starsportphoto

 

Prisetio se Milošević i detalja koji mu je ostao najupečatljiviji u karijeri... 

- Imam ih dva. Prvi je gol protiv Češke u produžecima sa Jugosavijom. Uvek je važno postići gol u takova važnom trenutku. Drugi se dogodio u finalu Liga kupa Engleske 1996. godine, kada sam dao gol Lidsu u dresu Aston Vile. Ne želim da vas podsećam na one golove protiv Slovenije 2000. godine, da vam ne bi stavljao so na ranu, a-ha-ha- zaključio je Milošević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija