• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2021

13:37

PREOKRET! LALATOVIĆ NAPUSTIO RADNIČKI POSLE 12 DANA, otišao u Saudijsku Arabiju!

Fudbal

PREOKRET! LALATOVIĆ NAPUSTIO RADNIČKI POSLE 12 DANA, otišao u Saudijsku Arabiju!

Podeli vest

Nenad Lalatović je demantovao u utorak spekulacije da odlazi iz Radničkog, ali je 24 sata kasnije ipak došlo do preokreta

Lalatović je kako prneosi MozzartSport definitivno napustio Čair, samo 12 dana pošto je potpisao za niški klub.

Kako navodi pomenuti izvor Lalatović dobio ponudu da se konačno oproba u inostranstvu. Saudijski Al Batin ponudio mu je finansijske uslove koji ne mogu da se mere sa onima u Radničkom.

Foto: Starsportphoto

 

 

A još prilikom dolaska na Čair Lalatović i Tončev su se dogovorili da  Lalatović može da ode ako stigne primamljiva ponuda iz inostranstva.

U Hafar Al Batinu, gradu blizu granice sa Kuvajtom, naslediće Aleksandra Veselinovića, nekadašnjeg trenera Vojvodine, Spartaka i Čukaričkog. Nezvanično se može čuti da bi baš Veselinović, poznat po forsiranju mladih igrača, mogao da preuzme Radnički, mada za sada nema potvrde iz Niša.

Lalatović je u utorak rekao da može da napusti Niš samo usled ponude od oko 40.000 evra, a po svemu sudeći se to dogodilo, a ima i prevoz do aerodroma. 

- Kad sam pričao sa Tončevim, dogovorili smo se i poznato mu je da mi je velika želja da radim u inostranstvu. Samo ako dobijem bogatu inostranu ponudu - od 30.000 evra pa naviše bih mogao da odem. Samo ako dobijem ponudu od 30-40 hiljada evra mesečno - tada bih ja otišao jer bih rešio svoju egzistenciju i egzistenciju svoje dece. Posle 11 godina u srpskom fudbalu je došao red da se oprobam u inostranstvu. Odbio sam tri ponude jer nisu bile to što sam tražio. To je jedini razlog zbog kog bih otišao. Takav dogovor imam sa klubom, a Ivica Tončev je rekao da ako dođe takva ponuda da će me on odvesti na aerodrom!

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija