• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2021

23:36 >> 23:38

SPREMITE SE ZA SPEKTAKL! Tri DERBIJA u osmini finala Evropskog prvenstva!

Fudbal

SPREMITE SE ZA SPEKTAKL! Tri DERBIJA u osmini finala Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Gotova je prva runda na Evropskom prvenstvu, a sada sledi ono najzanimljivije

Slutilo je da će biti, ali na kraju nije bilo velikih iznenađenja, svi favoriti su prošli, mada je u ovakvom sistemu bilo teže ispasti. Ipak, nakon tri odigrane utakmice neki od timova potpuno su razočarali svoje navijače, dok su ekipe poput Italije ili Holadnije "bljesnule" i pokupile simpatije neutralnih gledalaca!

Foto: reuters

Današnja ludnica u grupi F "sredila" nam je dva ogromna derbija u osmini finala pošto će Nemačka na noge Englezima na Vembliju i sigurno je da ko god ispao neće biti zadovoljan zbog rane eliminacije uprkos činjenici da igraju proti ozbiljnog rivala. Sa druge strane Portugal se kockao sa ispadanjem, ali su na kraju uspeli da "izboksuju" duel protiv moćne Belgije koja je takođe igrala nestvarno dobro u prvoj fazi. 

Foto: Tanjug

Utisak je da se žreb otvorio za neke "slabije" timove poput Danske i Velsa, odnosno Švedske i Ukrajine koji će u međusobnim duelima odlučivati o plasmanu u četvrtfinale! Uz to, gledaćemo još jedan pravi "klasik" i spektakl pošto će Hrvatska koplja ukrstiti sa Špancima! 

Od favorita najbolje su prošli Italijani koji će igrati sa Austrijom, dok bi Holandija, uprkos sjajnim igrama, mogla da se "saplete" protiv nezgodne Češke! 

Svi parovi osmine finala:

Subota, 26. jun

Vels - Danska (18.00, Amsterdam)
Italija - Austrija (21.00 London)

Nedelja, 27. jun

Holandija - Češka (18.00, Budimpešta)
Belgija - Portugal (21.00, Sevilja)

Ponedeljak, 28. jun

Hrvatska -  Španija (18.00, Kopenhagen)
Francuska - Švajcarska (21.00, Bukurešt)

Utorak, 29. jun

Engleska - Nemačka (18.00, London)
Švedska - Ukrajina (21.00, Glazgov)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija