• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2021

09:07

NEMCI OPTIMISTI, LEV BESNI! Mađari parkirali AUTOBUS! Ne brinem zbog Engleske!

Tanjug/AP

Fudbal

NEMCI OPTIMISTI, LEV BESNI! Mađari parkirali AUTOBUS! Ne brinem zbog Engleske!

Podeli vest

Selektor Nemačke Joakim Lev nije mnogo zabrinut za izdanje svog tima u meču osmine finača Evropskog prvenstva protiv Engleske, iako priznaje da nije zadovoljan kako je njegova ekipa igrala u grupnoj fazi

Joakim Lev nije zadovoljan izdanjem Nemaca protiv Mađarske, ali ne brine. Pomalo besno se osvrnuo na igru Mađara...

- Nisam zabrinut, biće to potpuno drugačija utakmica. Mađarska je parkirala autobus, svi su bili iza lopte, ulazili su jako u svaki duel. Protiv Engleske će biti drugačiji meč. Igraju kod kuće, žele da napadnu, to će biti otvorenija utakmica, nego što je bila sinoć. Moramo da poboljšamo stvari, svesni smo da moramo da vodimo računa i budemo oprezni, posebno kod prekida- rekao je Lev.

Foto: Tanjug/AP

 

Engleska je jedan od najtežih protivnika, ali Lev zna šta njegovi izabranici treba da urade!

- Ne možemo da ponovimo iste greške. Moramo da reagujemo bolje. Radujemo se utakmici sa Engleskom, sjajno je igrati protiv njih na Vembiliju. Grupna faza je završena, sada moramo da se fokusiramo. Sada ili prolaziš ili ispadaš. Naš dosadašnji nastup nije bio previše dobar, ali ako pokažemo ono što možemo, kao što smo to udradili protiv Portugalije, možemo da budem težak protivnik. Ako to ne učinimo, možemo da uđemo u poteškoće!

Foto: reuters

 

Najteža grupa na EURU je okončana sa Nemcima na drugoj poziciji, a sada idu još veća iskušenja.

- Napravili smo neke greške i poklonili protivniku previše lopti. To ne bi trebalo ponoviti u sledećem meču. Nismo pronašli dovoljno prostora u njihovoj odbrani. Na kraju, imali smo sjajan mentalitet i dobar karakter. Nismo se predali, niti pogubili nakon zaostatka. Kada smo izjednačili, karakter i lice koje je moj pokazao bili su odlični -zaključio je Lev.

Engleska i Nemačka se sastaju 29. juna u Londonu (18 časova).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija