• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2021

17:27

BUSKETS EMOTIVAN PRED HRVATE! Sudbina nam je VRATILA ono što nam je ODUZELA!

Tanjug

Fudbal

BUSKETS EMOTIVAN PRED HRVATE! Sudbina nam je VRATILA ono što nam je ODUZELA!

Podeli vest

Serhio Buskets se vratio u reprezentaciju Španije nakon problema sa koronavirusom

Juče je Španija pobedila silu pobedivši Slovačku 5:0, a naredni rival će im biti reprezentacija Hrvatske.

- Osetio sam ponos i puno želje. Nisu to bili laki dani, jer čekao sam negativan PCR test. Stvarno sam želeo da igram Evropsko prvenstvo, koje će zasigurno biti poslednje za mene. Živeti zajedno s ovom grupom je spektakularno, čast je predstavljati svoju zemlju - rekao je Buskec.

Foto: Tanjug

 

Španci su trpeli brojne osude nakon dva remija na početku takmičenja.

- Navijači su bili vrlo dobri. Uz njihovu podršku očito smo puno konkurentniji. Čak i nakon promašenog penala, naišli smo na poteškoće, ali nikad nismo prestali da napadamo. Sudbina nam je vratila ono što nam je oduzela u prve dve utakmice. Kao što sam uvek govorio, ova ekipa prihvata kritike, ali ne tolerišemo nepoštovanje, posebno onih koji su bili ovde. Mislim da ne treba ništa više dodati - dodao je on.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija