• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2021

15:04

ON JE NAJBOLJI IGRAČ EURA, A MURINJO GA JE PUSTIO DA ODE! Kakav kiks! Kritike pršte, a on se pravda DA NIJE ON KRIV!

Fudbal

ON JE NAJBOLJI IGRAČ EURA, A MURINJO GA JE PUSTIO DA ODE! Kakav kiks! Kritike pršte, a on se pravda DA NIJE ON KRIV!

Podeli vest

Za najvećeg krivca što se belgijski reprezentativac Kevin De Brujne nije zadržao u Čelsiju proglašen je Žoze Murinjo, tadanšnji menadžer kluba

Murinjo se u intervju za TalkSport pravdao da nije kriv u ovom slučaju.

- Kevin je neverovatan igrač, u ovom momentu jedan od najboljih na svetu, bez dileme. Moja priča sa Kevinom je zabavna i na kraju, za njega je sve ispalo dobro. Kada sam bio u mom drugom mandatu u Čelsiju, otišli smo u Aziju na turneju. Plan je bio da De Brujne ode s nama, a kada se vratimo, da ga pošaljemo na pozajmicu - pričao je Murinjo.

Foto: Tanjug/AP

 

Portugalski stručnjak, koji je sada šef struke Rome je onda tamo promenio mišljenje.

- Toliko me impresionirao, da sam odlučio da ga ne šaljem na pozajmicu, nego da ga ostavim sa nama. Na premijeri u novoj sezoni protiv Hala bio je starter, ali u drugoj na Old Trafordu nije igrao i posle utakmice mi je prišao i rekao: “Želim da igram svaku utakmicu, svaki minut”. Dakle, nije želeo da ostane sa nama i da se uz nas razvija, tražio je da ode na pozajmicu! Uporno je tražio da ode, hteo je u Nemačku, gde je prethodno bio na pozajmici u Verderu. Želeo je da se razvija u Bundesligi i njegova je bila odluka da nas napusti. Mnogo je pritiskao tim zahtevom i klub ga je na kraju prodao!

Foto: Tanjug/AP

 

Slaže se Portugalac da je Čelsi napravio grešku u slučaju belgijskog fudbalera.

Foto: Tanjug

 

- Kevin nije bio spreman da čeka, jer je došao iz Nemačke gde je igrao svaki minut svake utakmice. Nekada treneri prave greške, ne vide koliki potencijal za budućnost leži u nekom fudbaleru. Sa De Brujneom to nije bio slučaj, video sam kolike su njegove mogućnosti, ali on je bio dečko sa jasnom slikom u glavi šta želi - objasnio je Žoze Murinjo.

Kevin de Brujne je proglašen za najboljeg igrača grupne faze EURA... Murinjo možda ipak nije dobro procenio...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija