• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2021

16:18

VLASNIK ŠTAMPARIJE KOJA JE IZRADILA USTAŠKE GRBOVE NA DRESU REPREZENTACIJE SE OGRAĐUJE! Sada mi je LUDNICA!

reuters

Fudbal

VLASNIK ŠTAMPARIJE KOJA JE IZRADILA USTAŠKE GRBOVE NA DRESU REPREZENTACIJE SE OGRAĐUJE! Sada mi je LUDNICA!

Podeli vest

Na dres hrvatske reprezentacije je na sve je četiri utakmice utisnut pogrešan grb, onaj na kojem je prvo polje bijelo, a ne crveno

HNS je odmah najavio da će istražiti okolnosti pod kojima je došlo do te greške, ali i istaknuo da je za svu štampu na dresovima reprezentacije odgovorna jedna štamparije iz Varaždina. 

Njen vlasnik Damir Kumek oglasio se kako bi pojasnio okolnosti u kojima je došlo do greške.

Foto: Reuters

 

- Ovo mi je sad ludnica. Mogu reći da se svim srcem ograđujem da je to napravljeno namerno i od bilo kakvih insinuacija u tom smeru. Niti smo mi namerno tako štampali, niti je bilo ko od nas to tražio! Apsolutno je reč o slučajnosti i grešci -  izjavio je Kumek za Jutarnji list. 

Podsetimo, grb Hrvatske je zvanični heraldički simbol Republike Hrvatske. Grb se temelji na istorijskoj hrvatskoj šahovnici 5 x5 crveno-belih polja, od čega je prvo početno (gornje-levo) obavezno crvene boje! Na EURU je grb ima prvu boju - belu, a dobro je poznato da je to ustaški simbol! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

POGREŠAN PA POGREŠAN. ZA NAS JESTE ALI SU ONI MOŽDA TAJ I HTELI.

Dragan

pre 2 godine

Ta "greška" je 10% slučajna a 100% namerna.

Muki

pre 2 godine

Kod njih sve slucajno i to prodje, a nas briga bas a?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija