• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2021

12:07

ZIDAN ĆE BITI SELEKTOR! Predsednik Saveza progovorio posle kraha Francuske!

Fudbal

ZIDAN ĆE BITI SELEKTOR! Predsednik Saveza progovorio posle kraha Francuske!

Podeli vest

Reprezentacija Francuske je doživela kraj na Evropskom prvenstu, a Didije Dešan će uskoro biti bivši selektor

Aktuelni prvaci sveta poraženi su posle penala u osmini finala od Švajcarske, iako si bili prvi favoriti za osvajanje šampionata Starog kontinenta.

Na udaru javnosti je selektor Didije Dešan, a izbio je i skandal, majka francuskog fudbalera Adriena Rabioa izvređala je Kilijana Mabapea i Pola Pogbu 

Predsednik Fudbalske federacije Francuske Noel Le Gret nje želeo da spekuliše o Dešanovoj sudbini.

Foto: Tanjug

 

- Mora dobro da razmisli, kao i ja. Provešćemo dan zajedno, razgovarati o njegovoj motivaciji i željama. Ne možemo posle jednog neuspeha da sve dovodimo u pitanje. Pričamo o čoveku koji nas je vodio do titule prvaka sveta. Ništa nećemo odlučivati na brzinu -  rekao je Le Gret.

Većina Francuza kao prvog pika za naslednika ističu Zinedina Zidana.

- Zinedin je čovek koga obožavam. Uspešan i kao igrač i kao trener. Zidan će sigurno voditi Francusku. Kada? Ne znam. Ali to će se sigurno desiti jednog dana - istakao je Le Gret.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija