• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

01.07.2021

13:43

ČESI NE IDU U BAKU! Zbog korone otkazani čarter letovi sa navijačima!

AP/Photo

Fudbal

ČESI NE IDU U BAKU! Zbog korone otkazani čarter letovi sa navijačima!

Podeli vest

Čarter letovi na liniji Prag-Baku kojima je planiran odlazak čeških navijača na utakmicu četvrtfinala Evropskog fudbalskog prvenstva protiv Danske otkazani su danas usled ograničenja proizašlih iz pandemije korona virusa

U Azerbejdžanu su na snazi stroge mere u borbi protiv korona virusa, a takođe češki navijači bi nakon povratka bili smešteni u kućni karantin.

Foto: AP/Photo

 

Klub navijača navodi da je na početku oko 300 ljudi izrazilo želju za putovanje, ali na kraju nije bilo dovoljno spremnih na polazak, zbog cele situacije.

Foto: AP/Photo

 

Češka i Danska će četvrtfinalni meč Evropskog prvenstva igrati u subotu od 18.00 u Bakuu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija