• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2021

19:31

KRSTIČIĆ POZNAJE ZVEZDIN DNK! Bio je ozbiljan ŠRAF u timu!

Fudbal

KRSTIČIĆ POZNAJE ZVEZDIN DNK! Bio je ozbiljan ŠRAF u timu!

Podeli vest

Nenad Krstičić se zvanično vratio u Crvenu zvezdu

Krstičić je istakao da se u Zvezdu vratio zbog emocija koje je osećao prema klubu i prema gradu, a u narednoj sezoni želi trofeje i igranje u Evropi.

Dejan Stanković je rekao koliko će Krstičić značiti klubu kako na terenu tako i u svlačionici.

- Ne treba trošiti reči o Krstičiću, pre svega kao čoveku i nekome ko je imao ogromnu želju da se vrati u Crvenu zvezdu, na mesto gde je učestvovao u istorijskim rezultatima. Bio je ozbiljan šraf u timu koji je igrao u Ligi šampiona i osvojio titulu, tako da je neko ko poznaje DNK Crvene zvezde - rekao je trener Stanković.

Foto: Starsportphoto

 

Zvezda je dobila veliko pojačanje u veznom redu, a to je pomenuo i trener crveno - belih.

- Biće veliko pojačanje, kako na terenu, tako i u jednoj kompaktnoj grupi igrača kakvi su trenutno ovi momci. Krstičić je bio želja kluba, svih navijača i naravno moja lično. Zahvalio bih se na svemu što je uradio i iskazao bih mu veliko poštovanje. Mi koji smo u klubu, znamo dobro šta je sve uradio, da bi se ponovo vratio i želimo mu veliku dobrodošlicu, da se spremimo dobro i čeka nas jedan ozbiljan zajednički put - ističe trener Crvene zvezde.

Crvena zvezda je trenutno na pripremama u Austriji gde je Krtičić stigao u četvrtak uveče.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 2 godine

Da, bio je važan šraf dok mu nije dosadilo a onda je stao, izgubio se.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija