• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2021

12:27

MARINU PREKIPELO! Iskusni fudbaler tužio Al Ahli FIFA zbog neisplaćenih zarada!

Fudbal

MARINU PREKIPELO! Iskusni fudbaler tužio Al Ahli FIFA zbog neisplaćenih zarada!

Podeli vest

Bivši nemački reprezentativac i fudbaler Crvene zvezde 32-godišnji Marko Marin tužio je FIFA Al-Ahli zbog neisplaćenih zarada

Marin se u Saudijsku Arabiju preselio u zimu 2020. godine za obeštećenje od 2.250.000 evr, zajedno sa Vladanom Milojevićem.

Kako prenose mediji,  Marin jenaveo da je Al-Ahli odbio da mu daje platu kako bi ga oterali iz kluba, međutim on želi sve da naplati do kraja.

Prethodnih nekoliko meseci proveo je na pozajmici u Al-Raedu, ali ga oni neće otkupiti.

Foto: Starsportphoto

 

Sada se vratio u Al-Ahli, ali pitanje je koliko će biti njihov član ako dobije presudu kod FIFA, mogao bi da promeni sredinu bez obeštećenja.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija