• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2021

08:44

NEJMAR POSLAO BRAZIL U FINALE KOPA AMERIKA! Pogledajte majstoriju! /VIDEO/FOTO/

reuters

Fudbal

NEJMAR POSLAO BRAZIL U FINALE KOPA AMERIKA! Pogledajte majstoriju! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Brazil je prvi finalista Kopa Amerika, branilac titule je noćas savladao Peru 1:0 i zakazao finale protiv boljeg iz meča Argentina - Kolumbija.

Cela planeta čeka okršaj najvećih svetskih asova Mesija i Nejmara za trofej. Argentina na trofej čeka još od 1993. godine, Brazil je osvojio prethodno izdanje Kope.

Foto: reuters

 

 

Gol odluke "pao" je u 35. minutu. Briljirao je čuvar mreže Perua u prvom poluvremenu, ali u 35. minutu posle akcije Nejmara i Pakete je kapitulirao.

Foto: reuters

 

Pogodak je pao posle majstorskog prodora Nejmara po levom krilu. Nadmudrio je trojicu igrača, jednom je provukao loptu kroz noge, a onda  s loptom spojio Paketina, pa je usledila sjajna realizacija.

Majstorija Nejmara!

Peru je pokušao da izvrši pritisak u finišu, ali nije imao snage. Brazilci su utegli odbranu, zaigrali čvršće nego u većem delu i rutinski priveli utakmicu kraju.

Argentina i Kolumbija sastaju se danas od 22 sata na stadionu Mane Garinča.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija