• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

06.07.2021

21:07

UEFA POZVALA ERISKENA NA FINALE EURA! Videćemo hoće li doći ili želi da odmara!

reuters

Fudbal

UEFA POZVALA ERISKENA NA FINALE EURA! Videćemo hoće li doći ili želi da odmara!

Podeli vest

Evropska fudbalska unija pozvala je danas danskog fudbalera Kristijana Eriksena, koji se oporavlja od srčanog zastoja, da prisustvuje finalnoj utakmici Evropskog prvenstva u Londonu

Eriksena i njegovu suprugu je predsednik UEFA  Aleksander Čeferin lično pozvao -  rekao je Uefin portparol za Frans pres.

Foto: Tanjug/AP

 


- Ne znamo da li će doći ili bi radije da se odmara - dodao je on.

Podsetimo, vezni fudbaler Danske je na utakmici protiv Finske na početku Evropskog prvenstva doživeo srčani zastoj. Oživljavan je na terenu, pre nego što je prebačen u bolnicu gde mu je ugradjen aparat koji reguliše rad srca. Eriksen, koji otpušten iz bolnice, bio je nakon toga velika moralna podrška svojoj reprezentaciji koja je stigla do polufinala Evropskog prvenstva u kojem će igrati protiv Engleske.

Foto: AP/Photo

 



Taj meč je na programu sutra od 21.00, a Danci se nadaju finalu, 29 godina nakon što su neočekivano postali prvaci Evrope 1992.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija