• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2021

20:52 >> 21:57

POČELA JE LIGA ŠAMPIONA! Šiptari PONIŽENI u Mađarskoj! Borac sačuvao šanse za PROLAZ! /VIDEO/

Fudbal

POČELA JE LIGA ŠAMPIONA! Šiptari PONIŽENI u Mađarskoj! Borac sačuvao šanse za PROLAZ! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Ferencvaroša, Flore, HJK-a i Kluža pobedom su startovali kvalifikacije za Ligu šampiona

Počela je nova sezona Lige šampiona utakmica u okviru prvog kola kvalifikacija, a svi favoriti opravdali su svoje uloge na startu takmičenja. 

Previše grešaka za ovaj nivo takmičenja napravio je banjalučki Borac na gostovanju u Rumuniji! Previše bi to bilo i za Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a pogotovo za elitno klupsko takmičenje. Umeo je Kluž da kazni sve propuste u poslednjoj liniji Borca i na kraju slavi sa 3:1. 

Foto: Starsportphoto

Deluje da je arbitar Kapuis "pogurao" Kluž ka pobedi kada je u 11. minutu prestrogo svirao penal za Rumune, Daek je promašio, ali je Omrani naleteo na odbitak i savladao Lakića. 

Posle samo 15-ak minuta Daek se iskupio i posle loše procene je Milojevića duplirao prednost svog tima. Ipak, nije se Borac predao do kraja prvog poluvremena te je grčki internacionalac Moraitis u 45. minutu smanjio na 2:1. 

Konačan rezultat postavio je Sigurđson u 60. minutu na asistenciju, najboljeg aktera današnjeg susreta Daeka - 3:1!

Ferencvaroš je na svom terenu sa 3:0 (0:0) razbio predstavnika lažne države Prištinu i tako faktički obezbedio prolaz u narednu rundu. Strelci za mađarski tim bili su Nguen, Mae i Blažič. 

Foto: Youtube printscreeen

Estonska Flora je uz mnogo muke slomila otpor Hiberniansa pošto je Sapinen golovima u 75. i 89. minutu doneo vrednu pobedu svom timu - 2:0.

I HJK iz Helsinkija bio je siguran na svom terenu i sa 3:1 savladao je Budućnost iz Podgorice, a sve je bilo rešeno već u prvih 45 minuta. Mrežu Podgoričana je načeo Riski u 5. minutu, a posle 13 je već bilo 3:0 golovima Vanečića i Saksele. Uspeo je Raičković u 35. da ublaži poraz Plavih i sačuva kakvu takvu šansu za prolaz dalje. 

Fudbaleri slovenačke Mure slavili su na teškom gostovanju u Skoplju i uspeli da savladaju Škendiju sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Bobičanes sa bele tačke u 28. minutu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija