• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2021

21:03

ČEKAMO ERIKSENA RAŠIRENIH RUKU! U Interu pomno prate OPORAVAK!

reuters

Fudbal

ČEKAMO ERIKSENA RAŠIRENIH RUKU! U Interu pomno prate OPORAVAK!

Podeli vest

Trener Intera Simone Inzagi rekao je danas da svi u klubu raširenih ruku čekaju fudbalera Kristijana Eriksena, koji se oporavlja od srčanog udara dobijenog tokom utakmice reprezentacije Danske na Evropskom prvenstvu

- U ovom trenutku on mora da razmišlja o tome da se odmori, ali kao trener Intera, čekam ga raširenih ruku. Razgovarao sam s njim pre Evropskog prvenstva, ali nisam od tog događaja. Tada sam mu rekao da računam na njega. Ima vremena za povratak, čekamo ga raširenih ruku - rekao je Inzagi.

Tokom utakmice Danske i Finske na Evropskom prvenstvu, 12. juna u Kopenhagenu, Eriksen se srušio na travu nakon što je doživeo srčani udar.

Foto: AP/Photo

Lekari su ga reanimirali na terenu i vratili u život, a nekoliko dana kasnije ugrađen mu je uređaj za pokretanje srca. U italijanskoj Seriji A zabranjeno je igrati fudbal sa ugrađenim takvim uređajem, a neizvesno je da li će Eriksen nastaviti karijeru.

Takođe, bilo kakav kontaktni sport u Italiji je zabranjen osobama koje imaju ugrađen taj aparat, koji može da radi i kao pejsmejker i kao defibrilator.

Inzagi je na klupi italijanskog šampiona zamenio Antonija Kontea, koji je prošle sezone doneo skudeto klubu posle 11 godina.

- Moramo da odbranimo titulu, mi smo Inter i uradićemo sve što treba kako bismo i narednog leta bili šampioni. Čestitam Antoniju Konteu i njegovom stručnom štabu na velikom uspehu - naveo je Inzagi.

Foto: reuters

On je rekao da je pre nego što je potpisao ugovor, znao da će klub prodati fudbalera Ašrafa Hakimija, koji je prešao u Pari Sen Žermen.

- Znao sam da će biti prodat, ali obećali su mi da će ekipa biti konkurentna. Svakoga dana razgovaram sa upravom, želimo da ostvarimo bolje rezultate u Ligi šampiona, pošto Inter nije igrao nokaut fazu od 2011. godine - naveo je dosadašnji trener Lacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija