• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2021

10:56

LJUBIMAC ITALIJANSKIH NAVIJAČA NAJAVIO DOLAZAK NA FINALE! SPINACOLA stiže na VEMBLI!

Tanjug/AP

Fudbal

LJUBIMAC ITALIJANSKIH NAVIJAČA NAJAVIO DOLAZAK NA FINALE! SPINACOLA stiže na VEMBLI!

Podeli vest

Italija je od četvrtfinala sa Belgijom oslabljena izostanakom Leonarda Spinacole sjajnog igrača koji je imao velikog udela u uspehu ekipe Roberta Manćinija

Odlično je igrao Leonardo Spinacola u dresu Italije na prvenstvu Evrope sve dok mu nije stradala Ahilova tetiva!

Foto: Tanjug/AP

 

Nažalost, porpustiće Italijan ostatak 2021. godine jer je to jedna od najtežih povreda u sportu, ali će stići na finale protiv Engleske da sa tribina bodri saigrače u pohodu na evropski tron.

- Nadam se da će Italija pobediti, ali biće to 50:50 utakmica. Engleska ima strašne pojedince poput Rašforda, Sanča i Fodena na klupi. Oni su mladi, ali fenomenalni. To pokazuje koliko je snažna njihova ekipa. Biće to teška utakmica, ali mi smo odlični i možemo da pobedimo- poručio je italijanski bek.

Foto: Tanjug/AP

 



Saigrači su mu posvetili pesmu, a Lorenco Insinje je prolazak u finale slavio sa dresom Spinacole!

- Emotivniji sam i osećam više tenzija! Dva sata sam im u video pozivu zahvaljivao iz sveg srca jer je to bilo zaista neverovatno. Opet su mi pevali onu pesmu. Znam da će u nedelju igrati fantastično finale i jedva čekam - rekao je za "Skaj Sport Italija" 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija