• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2021

17:01

MESI PONOSAN POSLE OSVAJANJA KOPA AMERIKE! Titulu POSVETIO Maradoni!

tanjug/ap photo

Fudbal

MESI PONOSAN POSLE OSVAJANJA KOPA AMERIKE! Titulu POSVETIO Maradoni!

Podeli vest

Argentinac Lionel Mesi osvojio je sa Argentinom Kopa Amerika, a titulu je posvetio porodici i

Argentina je posle 28 godina osvojila Kopa Amerika. Lionel Mesi je kritikovan jer nije uspeo da osvoji nijednu titulu sa reprezentacijom.

Posle velikog slavlja nakon titule, obratio se putem instagrama svojim zemljacima.

- Bio je neverovatan Kup Amerike. Znamo da još možemo da popravimo dosta stvari, ali istina je da su momci dali sve od sebe i ne mogu biti ponosniji što sam imao tu sreću da budem kapiten ove spektakularne grupe igrača - pisao je Mesi.

Foto: tanjug/ap photo

 

Titulu koju je osvojio je imala posebnu posvetu.

- Želim da posvetim ovaj uspeh mojoj porodici, koja mi je uvek davala snagu da nastavim dalje, svim mojim prijateljima koje mnogo volim, svim ljudima koji su verovali u nas i pre svega svim 45.000.000 Argentinaca, koji preživljavaju teška vremena zbog virusa. I posebno onima koji su njim lično ugroženi i dodao:

- Ovo je trofej za sve, a posebno za Dijega, koji je sigurno navijao za nas tamo gde god da je. I dok slavlje traje, moramo da vodimo računa o nama. Ne smemo da zaboravimo da je još dug put do povratka u redovno stanje i nadam se da ćemo iskoristiti ovu sreću da obnovimo snagu u zajedničkoj borbi protiv virusa - napisao je Lionel Mesi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija