• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2021

08:20

DONARUMA SE EMOTIVNOM PORUKOM OPROSTIO OD MILANA! Heroj Italije će sada PARIŽANIMA donositi radost! Neke odluke su teške, ali...

Tanjug/AP

Fudbal

DONARUMA SE EMOTIVNOM PORUKOM OPROSTIO OD MILANA! Heroj Italije će sada PARIŽANIMA donositi radost! Neke odluke su teške, ali...

Podeli vest

Đanluiđi Donaruma emotivnom porukom na svom Instagram profilu zvanično se oprostio od Milana, a očekuje se da danas potpiše za Pari Sen Žermen

Odavno je sjajni italijanski golman postigao dogovor sa francuskim klubom da kao slobodan igrač pojača tim PSŽ-a! 

Čekalo se da završi reprezentativne obaveze, a 22-godišnji Donaruma blistao na Euru i postao heroj nacije! 

Foto: Tanjug/AP

 

- Neke odluke su teške, ali su sastavni deo odrastanja. Stigao sam u Milan kada sam bio tek nešto stariji od običnog deteta. Osam godina sam nosio ovaj dres s ponosom. Borili smo se, patili, pobeđivali, plakali, slavili sa saigračima i trenerima i svima koji su deo, ili su bili deo ovog kluba. Zajedno sa navijačima koji su neizostavan deo nečega što mi je godinama bilo poput familije - napisao je Donaruma i postavio emotivan video koji je razgalio srca navijača!.

 

 

Donaruma je sa samo 16 godina prvi put u utakmici Serije A branio gol Milana! Siniša Mihajlović mu je tada dao šansu...

- Ostvario sam brojne lične uspehe u dresu Rosonera, kao što je debi u Seriji A sa 16 godina. Bile su ovo neverovatne godine koje neću zaboraviti. Sada je došao trenutak da kažem zbogom. Nije bilo lako doneti odluku, daleko od toga, a teško da ću ikada moći da je objasnim rečima. Ono što mogu da kažem jeste da je sada pravo vreme da napravim promenu, da se suočim sa novim izazovima, da rastem i postanem još kompletniji - poručio je fenomenalni golman i najbolji pojedinac na minulom EURU.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija