• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2021

19:45

OTAC ENGLESKOG REPREZENTATIVCA TEŠKO POVREĐEN U NEREDIMA! Haos NAKON finalne utakmice umalo bio KOBAN!

Tanjug/AP

Fudbal

OTAC ENGLESKOG REPREZENTATIVCA TEŠKO POVREĐEN U NEREDIMA! Haos NAKON finalne utakmice umalo bio KOBAN!

Podeli vest

Fudbaleri Engleske poraženi su u finalu Evropskog prvenstva

Ipak, dobra utakmica pala je u zaborav nakon haosa koji je usledio na i oko stadionu po završetku finala, a u kojima je povređen veliki broj ljudi. 

U haosu na ulicama Londona teško je povređen i tata Hari Megvajera, reprezentativca Engleske. 

- Da, mislim da je upao u stampedo. Čini mi se da je zadobio nekoliko povreda i da se radi o rebrima, da su slomljena. Kao što rekoh, bilo je strašno, pričali smo i rekao mi je da je bilo užasno i da se uplašio. Ne želim više nikada da vidim tako nešto na fudbalskoj utakmici, posebno ne u velikom finalu - rekao je Hari Megvajer za "San". 

Foto: Tanjug/AP

Teške povrede usled "stapmeda" zadobio je i njegov menadžer koji je u društvu Megvajerovog oca pratio finalni meč. 

- Video sam dosta snimaka i pričao sa ocem o incidientu, kao i sa porodicom. Mislim da su najgore prošli moj tata i menadžer u celoj gužvi. Razočaran sam, nadam se da ćemo se opametiti i postarati da se to ne dešava - podvukao je Hari. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija