• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejana Kljajić

20.07.2021

09:55

NENAD LALATOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA INFORMER! Sabotiraju me dušmani, ali jači sam od njih! Pljuju po meni, Srbiji... /VIDEO/

Informer

Fudbal

NENAD LALATOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA INFORMER! Sabotiraju me dušmani, ali jači sam od njih! Pljuju po meni, Srbiji... /VIDEO/

Podeli vest

Pojedinci iz Srbije šalju na adresu Al Batina razne inserte sa mojih konferencija za štampu, ali ne vredi im. Ja ću ovde postati princ Al Batina, predsednik kluba me voli kao sina, kaže Nenad Lalatović

 

Dušmani me sabotiraju, hoće da me ocrne pred gazdom kluba, ali to im neće poći za rukom, kaže za Informer Nenad Lalatović! Iskusni srpski fudbalski trener nedavno je preuzeo saudijski Al Batin, a tokom vikenda po kuloarima se proširila priča da je dospeo u nevolje sa tamošnjim vlastima.

Lalatović to demantuje i ističe da iza tih tračeva stoje ljudi koji pokušavaju da mu pokvare prvi inostrani trenerski angažman u karijeri.

Zna im imena

Bivši strateg Crvene zvezde otkriva i da su na adresu kluba stizale poruke iz Srbije u kojima se Saudijcima skreće pažnja da su napravili grešku sa izborom trenera.

- Pojedinci iz Srbije šalju predsedniku Al Batina na mejl razne inserte sa mojih konferencija za štampu. Savetuju ga da dovede drugog trenera. Pokušavaju da me sabotiraju na sve moguće načine. Predsednik i ja se zajedno smejemo ovim glupostima. On je iznenađen ovakvim odnosom prema meni. Pitao je da li je moguće da imam neprijatelje iz svoje države. Nije mu jasno kako Srbi mogu da pljuju svoje, umesto da budu srećni što imaju uspešne trenere. Imam imena tih pojedinaca koji me pljuju i sramota je što to rade. Ovim pljuju po meni, Srbiji i mogu da zatvore vrata našim trenerima - objašnjava Lalatović.

Foto: Informer

 



Trener Al Batina kaže da njegovi neprijatelji ništa neće postići time što pokušavaju da ga ocrne pred poslodavcima.

Pripreme u Kairu

Lalatović naglašava da je već zakazao pet utakmica sa svojim novim timom u Kairu u Egiptu.
- Putujemo danas u Kairo u hotel "Movenpik" sa pet zvezdica. Zakazao sam pet utakmica. Hotel poseduje svoj teren i tamo ćemo igrati mečeve. Nadamo se pobedama, na to sam navikao - poručuje Lalatović.


- Svojim dušmanima mogu da poručim da su im džaba mejlovi, džaba im sve, jači sam od svih njih. Od tih četvoro-petoro budala koji ovde zovu klub i šalju poruke, govore sve i svašta o meni. Ne vredi im. Ja ću ovde postati princ Al Batina, predsednik kluba me voli kao sina. I da znate, dušmani, dobio sam odrešene ruke da od decembra dovodim igrače koje budem želeo. Moji neprijatelji mogu da me pljuju koliko žele, a ja ću nastaviti da zarađujem milione. Nisu mi naštetili u Srbiji, neće sigurno uspeti ni u Saudijskoj Arabiji - poručuje Lalatović.

Stručnjak koji je u prethodnih 11 godina vodio čak devet srpskih klubova kaže da je prezadovoljan u Al Batinu, sa kojim je potpisao milionski ugovor.

- Nisam zadržao sav novac za sebe. Meni ide samo 50 odsto od ugovora, ostatak sam dao stručnom štabu, jer bogat si koliko drugima daješ. U klubu sam prihvaćen od prvog dana kao da sam tamo odrastao. Predsednik kluba želi da me zadrži nekoliko godina ovde. Odgledao je mojih 30 utakmica i zato je insistirao da me dovede. Čak je rekao da se nada da ću ostati i postati princ Al Batina. Dobijaću sve veće i veće ugovore. Odnos sa igračima je sjajan. Oduševljeni su - objašnjava Lalatović. 

Sjajna zemlja

On dodaje da mu Srbija mnogo nedostaje, ali da uživa u Saudijskoj Arabiji.

- Svi znaju koliko volim Srbiju. Mnogo mi nedostaje. Međutim, lepo sam se snašao ovde. Uživam, prija mi sunce, klima. Ovo je sjajna zemlja za miran život i rad. Spreman sam za nove pobede - zaključuje Lalatović.

 

F

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija