• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2021

23:15

LUDNICA U KRUŠEVCU!  Viđen prvi VAR crveni, ali i NEVEROVATAN GOL! Samo što je ušao, zatresao SVOJU mrežu! /VIDEO/

Fudbal

LUDNICA U KRUŠEVCU! Viđen prvi VAR crveni, ali i NEVEROVATAN GOL! Samo što je ušao, zatresao SVOJU mrežu! /VIDEO/

Podeli vest

Posle dve pobede na startu sezone, Radnički 1923 iz Kragujevca doživeo je i prvi poraz. U drugoj utakmici 3. kola Linglong Superlige kruševački Napredak je na svom terenu savladao Kragujevčane rezultatom 1:0

Spremo, Stefan i Đorđe Jovanović su tokom prvog poluvremena imali dobre prilike za Napredak, ali je čuvar mreže Radničkog Ivan Radoš odlično reagovao u tim situacijama i sačuvao svoju mrežu.

Kragujevčani tokom prvog poluvremena nisu uputili nijedan šut ka golu Kruševljana! Napredak je imao inicijativu, pokušavao da dođe do vođstva i nekako je u tome uspeo.

U 62. minutu meča zatresla se mreža kragujevačkog tima, kada je Momčilo Rašo, tek što je ušao u igru, postigao autogol. Međutim, sudija Radaković je zaustavio igru jer se sumnjalo na ofsajd Stefana Jovanovića koji je centrirao sa desne strane. Usledila je višeminutna provera sporne situacije u VAR sobi, a na kraju je odlučeno da je gol regularan i Napredak je zasluženo poveo sa 1:0!

Filipović je u 74. minutu startovao na Kočića, napravio prekršaj, a posle pregledanog snimka, sudija je procenio da je fudbaler Radničkog startovao otvorenim đonom i pokazao mu direktan crveni karton. Pokušali su Kragujevčani u samom finišu da učine nešto slično kao u Lučanima kada su iz prvog šuta u gol zatresli mrežu, ali ovoga puta im to nije uspelo, pa je golman Kruševljana Nikola Vasiljević ostao bez ijedne intervencije u ovom meču.

Ranije danas, Proleter i Novi Pazar igrali su nerešeno, 2:2.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija